- 9 Гру 2024
- 20
Нікнейм адміністратора: Max Chesnyi
Особистий нікнейм / статичне ID: Bodya Duhov 2180
Звертаюся до вас із проханням уважно розглянути мою скаргу на дії Заступника Головного Адміністратора (далі – ЗГА) Max Chesnyi, а також Головного Куратора (далі – ГК) Piero Azazellо. Ситуація, яка склалася, є серйозним прецедентом, що демонструє відсутність дотримання правил та компетентності з боку зазначених осіб, а також ігнорування ними своїх прямих обов’язків.
Заздалегідь дякую за ваше розуміння та уважний розгляд скарги.
З повагою,
Bodya Duhov 2180
Особистий нікнейм / статичне ID: Bodya Duhov 2180
Шановний Головний Адміністратор!
Звертаюся до вас із проханням уважно розглянути мою скаргу на дії Заступника Головного Адміністратора (далі – ЗГА) Max Chesnyi, а також Головного Куратора (далі – ГК) Piero Azazellо. Ситуація, яка склалася, є серйозним прецедентом, що демонструє відсутність дотримання правил та компетентності з боку зазначених осіб, а також ігнорування ними своїх прямих обов’язків.Суть проблеми:
- Некоректна публікація законів:
ГК Piero Azazellо порушив правила публікації законодавчих актів у розділі "Законодавча база". Конкретно йдеться про те, що опубліковані ним "закони" не відповідають установленим правилам, не мають офіційного статусу та були позначені як "тимчасові". Однак, у рамках чинної системи законодавства проекту не існує терміну "тимчасовий закон", а отже, ці акти не можуть вважатися чинними. Відповідна документація не була затверджена належним чином, як того вимагають правила. - Ігнорування звернень:
При зверненні до ГК Piero Azazellо я зіткнувся з відсутністю зворотного зв’язку. Моє повідомлення було прочитано ним о 12:25, але відповіді я не отримав навіть через годину очікування, до 13:35. Замість того щоб пояснити ситуацію або надати конкретні аргументи, які могли б обґрунтувати його дії, він просто проігнорував моє звернення. Для підтвердження моїх слів додаю скриншот із позначенням часу прочитання повідомлення: [посилання]. - Покривання порушень:
ЗГА Max Chesnyi, маючи всі необхідні докази порушень з боку Piero Azazellо, не вжив жодних заходів для усунення ситуації. У розмові з іншим Головним Куратором Kerzik Irevlectiov було прямо вказано, що порушення з боку Piero Azazellо не матимуть жодних наслідків. Це свідчить про явне покривання порушень, що створює небезпечний прецедент і підриває довіру до адміністрації проекту.[посилання][посилання] - Відсутність юридичної сили:
Закони, опубліковані ГК Piero Azazellо, не мають юридичної сили, оскільки:
- Не були підписані губернатором, як того вимагають правила.
- Відсутнє офіційне підтвердження чи оголошення про їх тимчасовий статус.
Мої вимоги:
- Провести перевірку дій ЗГА Max Chesnyi щодо покривання порушень з боку ГК Piero Azazellо. У разі підтвердження факту порушення накласти на нього дисциплінарне покарання.
- Притягнути до відповідальності ГК Piero Azazellо за:
- Некомпетентність та незнання правил публікації законів.
- Ігнорування звернень гравців, що є порушенням його обов’язків.
- Публікацію незаконних актів, які суперечать чинному законодавству проекту.
- Скасувати опубліковані "тимчасові закони" як такі, що не мають юридичної сили та порушують правила проекту.
- Забезпечити дотримання правил публікації законів надалі, щоб уникнути подібних ситуацій.
Заздалегідь дякую за ваше розуміння та уважний розгляд скарги.
З повагою,
Bodya Duhov 2180
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в тексті йдуть посилання з доказами на кожні слова
Дата походження: 21.12.2024
Дата походження: 21.12.2024