Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Max Chesnyi | Видача покарання не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Genry Cursedov

Козак
17 Гру 2024
11
  1. Нікнейм адміністратора: Max Chesnyi
  2. Особистий нікнейм: Genry Cursedov.
  3. Суть скарги: Покарання не за що. Ситуація починається з того що співробітник ЕМС в 16:01 відкинув в міжфракційну рацію про допомогу. На що я цікавлюсь, де і що і як. Він відповідає біля автосалону, де я після і їду на допомогу. Це було не на гетто. Приїхав бачу багато авто, людей та інше після починаю кататися біля роздивляючи містність. Знову був не на гетто! Потім до мене під'їжали громадяни та питали. Після я спускаюся з міста, де питали і бачу як по мені починає тулити гравець, я знаходячись на броньованному транспорті від'їзжаю після ставлю його так щоб заховатися після виходжу та дивлюся, де він і бачу його з друзями. Після я сідаю в авто і проїзжаючий не далеко від них мене відкидують. Після відкиду, я пишу в репорт щоб мені пояснили і що мені написали видно на скріні самі цікаві моменти. "В соло в місті де багато натовпу ви їздите на бронетехніці і стріляєте по гравцям" На ситуацію, я поїхав один та на броньовику але по гравцям, я не стреляв та не мав наміру. Я не їздив і не стріляв спеціально по гравцям. Я приїхав почав розмову з людьми, які до мене під'їзжали та виходив з людиною, яка тулила але по неї вогонь не відкривав. Прохання почистити історію порушень та видати компенсацію.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/DpHwQK6
  5. Дата походження: 17.12.24

Останнє редагування:

Max Chesnyi

Отаман
21 Жов 2024
85
Вітаю Вас.

Розібравшись в ситуації стосовно Вас , переглянувши відео бачу таке .
Гравець від якого ви втекли в броньовий автомобіль також був покараний , також ви від'їхали в зелену зону та дістали зброю після того як вийшли з авто .
Тому покарання видано вірно !

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі