Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Mateo Martinez | Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117
  1. Нікнейм адміністратора: Mateo Martinez
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Egor Proshaev#4747
  3. Суть скарги: Шановна Адміністрація проекту Ukraine GTA 5, прошу перерозглянути скаргу 67 на мене, оскільки:
    На мою думку, у цій скарзі Матео вирішив видати найсуворіщі покараня обом участникам інциденту, не зважаючі на такі пом'якшувальні обставини як, провокування дій до мого порушення, відповідальність гравців держ організацій відповідно до звичайних гравців. Поясню, на мою думку гравці держ організацій, звичайно зважаючи на обставини ситуації, повинні отримувати покарання менш ніж звичайний гравець, аргументуючи це тим що, гравці відповідно до своєї діяльності, повинні вивчати, використовувати правила поставлені до їх організацій, кодекси, статути відповідно, приймати обов'язкову участь у різних рп тощо... В той час, як звичайні гравці не мають такої чіткої зони відповідальності, та їм покарання у вигляді варну нічого не дає, а що до держ працівників це дорівнюється звільненню. Як я вже казав, Матео не взяв до уваги повний запис порушення, який я надав у своїй скарзі 578, де чітко видно як гравець порушив правила, а саме DM - без IC причини, де спровокував мене на такі дії, а потім ще й (Ухід від рп) Порушивши 2 правила одночасно. Але покарання було видано однакове, то прошу вас взяти до уваги всі обставини, та прийняти рішення до зменшення мого покарання, дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/67-І-bcsd-4747-Нон-РП-коп.2597/
  5. Дата видачі покарання: 26.01.25

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Приберімо все інше та звернемось до декількох моментів:
1. Затримувати з мінімальною відігровкою: «Всім зупинитись та не рухатись, працює СВАТ» можуть лише SWAT та лише при роботі по планшету - розшук та затримання.
2. Щоб Ви робили, якби Ви були не поліцейським, а звичайним гравцем? Одягнути кайданки можливості не було б.
Рішення адміністратора дійсно суворе, але відповідає нормам та правилам регламенту видачі покарань.
Не потрібно відповідати порушенням на порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі