- 10 Гру 2024
- 30
- Нікнейм адміністратора: Mateo Martinez
- Особистий нікнейм / статичне ід: #608
- Суть скарги: Гравець #4870, був затриманий за порушення КК, я був суб'єктом затримання, ця постать почала себе неадекватно поводити, після того як його посадили за грати, він пожалівся в репорт та викликав адміна, в кінці його відкату можна почути, як ця "людина" починає мене кривляти та заікатись у відповідь. На рахунок цього у мене дуже сильний тригер і в мене падає клєма, я не контролюю своїх емоцій коли в мою сторону летять подібні "рофли". Ближче до суті, на мене раніше скарг ніяких не було, це моє перше покарання і мені його видають по максималці, а саме мут на 180 хв, за образу гравців, та неповагу до аміністрації, а те що людина цькує дефектних, кривляє, та принижує їхні дефекти, то ви не видаєте за це покарання? З самого початку я по людськи написав цьому адміністратору в особисті щоб вирішити питання. Він вирішив відправити мене на форум. Якщо коротку, дефектну людину ми караєм по максималці, а неадеквата який знущається з дефектних, ми відкинем по мінімалці. Грац шо я можу сказать.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta5.com.ua/i...-15-3-6-введення-в-оману-адміністратора.2465/
- Дата видачі покарання:18:30 приблизно