Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Mason Ultrakill | Некоректний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Нікнейм адміністратора
Mason Ultrakill
Ваш статичний ID
33740
Звʼязок з Вами
ds alex.merr
Детальний опис скарги/ситуації
Прошу переглянути рішення адміністратора Mason Ultrakill (мл. адміністратор) щодо моєї скарги, оскільки вважаю його некоректним та неповним.

По-перше, мені було видано покарання за п. 1.7 (використання снайперської гвинтівки), однак це не відповідає фактичним обставинам. На відео чітко видно, що гравця було ліквідовано з автоматичної зброї, а постріл зі снайперської гвинтівки був здійснений вже після його смерті, без будь-якого впливу на результат ситуації. Тобто снайперська гвинтівка не використовувалась у бойовому процесі, і застосування даного пункту є помилковим.

По-друге, адміністратор Mason Ultrakill не врахував порушення п. 5.7 (RK) з боку гравця #35503, хоча це було чітко зазначено в скарзі та підтверджено доказами. Гравець повернувся на місце своєї смерті приблизно через 5 хвилин, що сам підтвердив у чаті, після чого продовжив конфлікт. Це прямо підпадає під визначення RK, однак у відповіді адміністратора це порушення відсутнє. Також не було враховано порушення п. 5.4 (DM Car), оскільки гравець здійснював навмисні дії, спрямовані на пошкодження мого транспортного засобу без будь-якої IC причини, що підтверджується відео.

Окрім цього, гравець демонстрував NRP-поведінку (п. 5.1), зокрема ігнорував загрозу життю, поводився нелогічно в рамках RP-ситуації та виконував дії, які не відповідають рольовому процесу, що також не було враховано при розгляді.

По-третє, з урахуванням сукупності порушень з боку гравця #35503 (DM, PG, OOC образи, NRP-поведінка, а також DM Car), йому було призначено фактично мінімальне покарання, що, на мою думку, не відповідає тяжкості та системності його дій.

Вважаю, що рішення адміністратора було винесено без повного врахування всіх обставин та доказів, у зв’язку з чим є підстави для перегляду даної ситуації та надання об’єктивної оцінки діям гравця з урахуванням усіх зафіксованих порушень.

Додатково звертаю увагу на необхідність застосування покарання до гравця #35503 за:
  • п. 5.1 — NRP-поведінка
  • п. 5.7 — RK
  • п. 5.4 — DM Car
Також вважаю за доцільне переглянути покарання, видане мені за п. 1.7, оскільки використання снайперської гвинтівки не вплинуло на хід бою та результат ситуації.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967209-%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B9-35503-5-7-5-5-5-2-5-4-4-6-5-1.21520/#post-67063
Яке покарання оскаржуєте
Demorgan – 40 хвилин за п. 1.7, виданий безпідставно (снайперська гвинтівка не використовувалась у бою)
Некоректний розгляд скарги адміністратором Mason Ultrakill (мл. адміністратор): помилково застосовано п. 1.7, не враховано RK, NRP-поведінку та DM Car, а також призначено непропорційно м’яке покарання при наявності кількох порушень.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Скаргу буде перерозглянуто, факт використання снайперської гвинтівки був, тому тут покарання видано вірно.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі