Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Lirika Li | видача деморгану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Нікнейм адміністратора
Lirika Li
Ваш статичний ID
19967
Звʼязок з Вами
——
Детальний опис скарги/ситуації
Прошу переглянути видане покарання за пунктом 5.1 (NRP), оскільки вважаю його некоректним.

У даній ситуації штраф був оформлений у рамках Role Play взаємодії з повною RP-відігровкою процесу. Спочатку я дістав блокнот та повністю відіграв процес оформлення (запис даних, сума штрафу, стаття правопорушення), після чого використав штатний планшет LSPD для безпосереднього внесення штрафу в систему, як це передбачено механікою фракції.

Також було чітко озвучено передачу копії штрафу громадянину в IC voice-форматі, що було ним почуто та прийнято в рамках RP-взаємодії.

Громадянин отримав повну RP-інформацію та мав можливість реагувати на мої дії.

Вважаю, що вимога додаткової передачі через /me або /do у даному випадку є недоцільною, оскільки штраф оформлюється через внутрішню систему LSPD, а RP-процес був повністю дотриманий.

Ознаки NonRP (п.5.1) відсутні, оскільки всі дії були виконані в рамках Role Play та функціоналу фракції.

Прошу скасувати видане покарання (Demorgan) як помилкове.

Додатково прошу звернути увагу на необхідність більш чіткого трактування правил щодо RP-дій, зокрема взаємодії між RP-оформленням через чат та системним внесенням штрафів (планшет), щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/19967-nonrp-cop.21686/#post-67434
Яке покарання оскаржуєте
Деморган
Прошу переглянути видане покарання за пунктом 5.1 (NRP), оскільки вважаю його некоректним.

У даній ситуації штраф був оформлений у рамках Role Play взаємодії з повною RP-відігровкою процесу. Спочатку я дістав блокнот та повністю відіграв процес оформлення (запис даних, сума штрафу, стаття правопорушення), після чого використав штатний планшет LSPD для безпосереднього внесення штрафу в систему, як це передбачено механікою фракції.

Також було чітко озвучено передачу копії штрафу громадянину в IC voice-форматі, що було ним почуто та прийнято в рамках RP-взаємодії.

Громадянин отримав повну RP-інформацію та мав можливість реагувати на мої дії.

Вважаю, що вимога додаткової передачі через /me або /do у даному випадку є недоцільною, оскільки штраф оформлюється через внутрішню систему LSPD, а RP-процес був повністю дотриманий.

Ознаки NonRP (п.5.1) відсутні, оскільки всі дії були виконані в рамках Role Play та функціоналу фракції.

Прошу скасувати видане покарання (Demorgan) як помилкове.

Додатково прошу звернути увагу на необхідність більш чіткого трактування правил щодо RP-дій, зокрема взаємодії між RP-оформленням через чат та системним внесенням штрафів (планшет), щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Деморган виданий невірно, вам буде видана компенсація.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі