Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Lirika Li | Кураторська догана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baskov

Шановний гравець
18 Лип 2025
138
Нікнейм адміністратора
Lirika Li
Ваш статичний ID
20916
Звʼязок з Вами
Telegram @Deniskl6
Детальний опис скарги/ситуації
Сидів я в афк зоні та побачив запит армії на супровід постачання. Я не знав, що робити, оскільки мені недоступні машини, зброя, броня та аптечки на 1 ранзі мені нічого з цього не доступно. Код 5 також не було. Через це я нічого не робив, тому що фактично нічого і не міг зробити. На думку куратора, я повинен був сказати старшим рангам, що потрібно їхати на постачання. Але хочу нагадати, що я 1 ранг і не повинен займатися такими питаннями. Виходить, я мав нагадувати старшим рангам, які за ієрархією вище мене, про їхні службові обов’язки. Через цю ситуацію я отримав кураторську догану, яку вважаю несправедливою, тому прошу її оскаржити.
Посилання на докази
https://imgur.com/a/9PunWZt
Яке покарання оскаржуєте
Догану
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Так як ви вже неодноразово займали великі посади в LSPD, мали б якось діяти в цій ситуацїі. Навіть будучи 1 рангом, ви могли щось зробити, а не спостерігати, з ваших слів ви бачили все. Ігнорування запиту Армії - це спільний провал усього LSPD як команди, а не по окремих працівниках. Куратор не видав комусь одному це, а всім, щоб не було ніяких обід ні в кого не було

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі