Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Lirika №3 некоректний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Petya Grimx

колл на вс тут дають?
15 Кві 2026
94
Нікнейм адміністратора
Lirika
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
str1mixc
Детальний опис скарги/ситуації
Пані Катрін, прошу перерозглянути мою скаргу. Не розумію де там мої порушення. Які провокації? Тобто в реальному житті я беззбройний не можу прийти до поліції і поспілкуватися з ними? Всі ж прекрасно бачили цю ситуацію біля ЛСПД, коли госка перша відкривала вогонь, давала незаконні вимоги покинути територію. Відповідно після такого я був обурений, бо все це відбувалось незаконно, людей просто так вбивали. Зі своїм мутом за образи гравців я цілком погоджуюсь, але де там образа адміністрації, а також провокація гравців? Якщо я діяв згідно правил і згідно чинного законодавства. У госки жодного права не було там перекривати дорогу, виганяти людей, стріляти, оскільки не було жодного наказу чи постанови.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua
Яке покарання оскаржуєте
3,6 ЗП + 5,19 ЗП
скарга 1149 держ орг
некоретний розгляд скарги

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Дві скарги об'єднано, оскільки порушення сталися в межах однієї ситуації.

На відео чітко зафіксовано постійні провокації державних службовців з вашого боку (образи, підвищений тон та навмисне створення конфліктів для провокування порушень від держслужбовців). Отримання покарань працівниками державних структур не скасовує факту вашої системної провокаційної поведінки, за що видано 1 день блокування.
Зафіксовано фразу від вас на початку відеофіксації, що є прямою неповагою до адміністрації, тим ви показали свою точку зору щодо вашого відношення. За це видано 5 днів блокування.
Усі учасники конфлікту отримали відповідні покарання. Видачі покарань іншим гравцям ніяк не скасовують і не пом'якшують провини за ваші власні порушення.
Покарання буде зменшено, будь-які подальші провокації і неповага, не будуть амністуватись.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі