- 9 Гру 2024
- 16
- Нікнейм адміністратора
- Ketti Thug
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- crimea777
- Детальний опис скарги/ситуації
- В моє авто на ЕМС сіла людина за кермо спеціально щоб я не міг виїхати (ФУНКЦІОНАЛЬНО САМ Я НЕ МОЖУ НІЯК ВИТЯГНУТИ ЛЮДИНУ З АВТО. ПОЛІЦІЯ ТАКОЖ НЕ ДОПОМОЖЕ ТАК ЯК ВОНИ НЕ МОЖУТЬ НАВІТЬ ТАЙЗЕРОМ БИТИ В ЗЗ) я попросив в іншого гравця від пихати авто з ЗЗ задля того щоб я міг вбити людину яка сіла в моє авто, після чого гравця який мені допомагав покарали за ДБ потім людина яка сиділа в моєму авто за кермом вибів взяв мопеда і почав втікати я їхав за ним казав зупиняйся буду бити тобі єбало декілька разів гравець на мопеді спеціально кинувся мені під колеса і мене покарали за ДБ
- Посилання на докази
- https://ibb.co/ZRYBjFz5
- Яке покарання оскаржуєте
- 5.3 ЗП
- Нікнейм адміністратора: Ketti Thug
- Особистий нікнейм / статичне ід: Misha Yakuza #2519
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): crimea777
- Суть скарги: В моє авто на ЕМС сіла людина за кермо спеціально щоб я не міг виїхати (ФУНКЦІОНАЛЬНО САМ Я НЕ МОЖУ НІЯК ВИТЯГНУТИ ЛЮДИНУ З АВТО. ПОЛІЦІЯ ТАКОЖ НЕ ДОПОМОЖЕ ТАК ЯК ВОНИ НЕ МОЖУТЬ НАВІТЬ ТАЙЗЕРОМ БИТИ В ЗЗ) я попросив в іншого гравця від пихати авто з ЗЗ задля того щоб я міг вбити людину яка сіла в моє авто, після чого гравця який мені допомагав покарали за ДБ потім людина яка сиділа в моєму авто за кермом вибіг взяв мопеда і почав втікати я їхав за ним казав зупиняйся буду бити тобі єбало декілька разів гравець на мопеді спеціально кинувся мені під колеса і мене покарали за ДБ (З моєї сторони все було в рамках РП,людина сіла в моє авто так як я ФУНКЦІОНАЛЬНО не можу витягти його і набити єбало то я попросив допомоги людину).
Якщо я не правильно зробив то скажіть як треба робити в таких ситуаціях (враховуючи те що функціоналу витягати з авто немає ні в людини яка в крайм організації ні в поліцейських якщо людина в авто без кайданок) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://ibb.co/ZRYBjFz5
- Дата видачі покарання: 06.07.2026
Вкладення
Останнє редагування: