Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Katrin / Noxx. Бездіяльність/Блат адміністратора в сторону Держ.Фрак.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aizen Enduro

Шановний гравець
3 Лис 2025
49
Нікнейм адміністратора
Maxim Verbytskyi
Ваш статичний ID
12944
Звʼязок з Вами
ds- vrodliviy tg- @vrodm
Детальний опис скарги/ситуації
Приїхав до зони з другом, думав вийти та побігти в зону одразу на місці "горбику", але після того як я вийшов, по мені та по авто почали стріляти співробітники держструктур з зони з-за межі зони. Через це я сів назад в авто та від'їхали. Коли повернулись, тіж самі співробітники знову відкрили по нас вогонь. Жодних дій з боку адміністратора не було.

Після цього я та мій друг почали стріляти з-за меж зони в зону, оскільки іншого виходу не бачили. Тим самим порушивши правило 1.4 ПСД. Адміністратор видав покарання мені та моєму другу за порушення пункту 1.4 ПСД, повністю проігнорувавши порушення з боку державних структур. Також данний адміністратор казав у войсі що в держ. фракцій та в нього також немає зони. З'являється питання "Що ти там робив без зони, і чому відкидаєш гравців за 1.4 якщо не можеш бути впевненим що там немає зони"?.

Після цього я покликав адміністратора для з'ясування ситуації в голосовому чаті. На моє запитання: «Чому ви не покарали співробітників держструктур?» я отримав відповідь: «Якщо не згодні з покаранням — подавайте скаргу на форум» та «В госки немає зони».

Вважаю, що така відповідь є непрофесійною, а дії адміністратора — некомпетентними для займаної ним посади.

Також у мене є Повний відкат всієї розмови з цим адміністратором, тут не публікую але дуже хочу надати його ЗГА / ГА в приватні повідомлення.

Прошу зі мною зв'язатись.

У войсі адміністратор спілкувався не компетентно та не зберігав субординацію.

Прошу з'вязатись зі мною.
Посилання на докази
https://youtu.be/Rmc5VI80k8g
Яке покарання оскаржуєте
Ніяке, я згоден з покаранням
1780424864972.png

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Відповідь надана була в подібній скарзі - посилання. Надайте відео розмови з адміністратором в телеграм @Katysokal.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі