Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Приїхав до зони з другом, думав вийти та побігти в зону одразу на місці "горбику", але після того як я вийшов, по мені та по авто почали стріляти співробітники держструктур з зони з-за межі зони. Через це я сів назад в авто та від'їхали. Коли повернулись, тіж самі співробітники знову відкрили по нас вогонь. Жодних дій з боку адміністратора не було.
Після цього я та мій друг почали стріляти з-за меж зони в зону, оскільки іншого виходу не бачили. Тим самим порушивши правило 1.4 ПСД. Адміністратор видав покарання мені та моєму другу за порушення пункту 1.4 ПСД, повністю проігнорувавши порушення з боку державних структур. Також данний адміністратор казав у войсі що в держ. фракцій та в нього також немає зони.З'являється питання "Що ти там робив без зони, і чому відкидаєш гравців за 1.4 якщо не можеш бути впевненим що там немає зони"?.
Після цього я покликав адміністратора для з'ясування ситуації в голосовому чаті. На моє запитання: «Чому ви не покарали співробітників держструктур?» я отримав відповідь: «Якщо не згодні з покаранням — подавайте скаргу на форум» та «В госки немає зони».
Вважаю, що така відповідь є непрофесійною, а дії адміністратора — некомпетентними для займаної ним посади.
Також у мене є Повний відкат всієї розмови з цим адміністратором, тут не публікую але дуже хочу надати його ЗГА / ГА в приватні повідомлення.
Прошу зі мною зв'язатись.
У войсі адміністратор спілкувався не компетентно та не зберігав субординацію.