Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mister_estet

Новий гравець
2 Вер 2025
4
Подойшла поздоровкалась и сразу начала мне расказивать что я не женщина, я обьяснила что у меня так гарно прокуряний голос но не мужской уж точно, обьяснял ей что не у всех девушок ангельський милий голосок как у нее, на что она без раз разбора закинула в тюрьму на 12 часов (наш диалог тривав 20-30 секунд) потому о какойнимуть розбирательстве и діалога не може буть начала росказивать донат или бан, після чого я створив тікет в самій грі сама його прийняла і сказала що ще додатково мене накаже, на мої слова і домисли просто закрила тікет

mister_estet

Новий гравець
2 Вер 2025
4
На мої слова що мені легше змінить проект чим донатить тому що вона так захотіла вона відповіла (вот доказ того що ви знаєте що ви не праві) я в шоці, відмічу тільки 1 її плюс що вона пояснила мені як створювати жб на адміністрацію, але обьясніть їй детально як потрібно діяти при якихось розбирательствах, а не по приколу кидать в тюрьму на 12 часов до покупки доната.

mister_estet

Новий гравець
2 Вер 2025
4
якщо її іменно змущає мій голос ( вчора я мав діалог з іншими адмінами і мене благополучно відпустили коли я пояснила всю ситуацію нікнеймів я нажаль не памятаю) це її ососбисті проблеми

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю. Ваша скарга не відповідає критеріям. Просимо повторно подати її за формою нижче.

1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги:
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата видачі покарання:

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі