Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo Hunter

Козак
13 Жов 2024
36
Нікнейм адміністратора
Kane Block
Ваш статичний ID
33008
Звʼязок з Вами
дс yarmolenk0
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, шановна Головна адміністраціє!

Сьогодні виникла така ситуація.

Я спокійно виконував контракт Гровера, коли помітив, що в мій бік біжить працівник ФІБ. У відповідь я почав тікати. При цьому працівник ФІБ нічого мені не сказав, не подав жодного попередження, не наказав зупинитися чи виконати будь-які дії, тобто фактично просто біг у мою сторону. Я розумію, що це не є основною суттю звернення, але прошу також взяти цей момент до уваги.

Після цього я вийшов із гри. Коли зайшов повторно, бачив, що працівник ФІБ стояв в AFK і нічого не робив. Коли я вже склав насіння в багажник автомобіля, мене відправили в деморган за вихід із гри під час RP-ситуації.

Я повністю розумію, що сам факт виходу з гри є порушенням, і не заперечую цього. Однак хочу звернути увагу на супутні обставини: працівник ФІБ не здійснив жодної комунікації зі мною перед цим.

Після того, як мене вже відправили в деморган, я скинув скріншот знайомому, і він повідомив, що бачив, як працівник ФІБ разом з адміністратором сиділи у voice-чаті, де, ймовірно, відкат ситуації. Ми дійшли висновку, що саме це і стало підставою для покарання.

Після цього я уточнив у адміністрації, чи дозволено гравцям показувати адміністраторам відкат можливого порушення без оформлення офіційної скарги. У відповідь мені повідомили, що ні, так робити не можна, і в подібних випадках має подаватися скарга на форум.

Однак у даній ситуації адміністратор Kane ухвалив рішення видати покарання без подання скарги та без розгляду ситуації у встановленому порядку.

У зв’язку з цим прошу Вас, шановна Головна адміністраціє, переглянути відеофіксацію саме зі сторони адміністратора, який видав покарання, а не зі сторони працівника ФІБ, оскільки працівник ФІБ не є представником адміністрації, і, на мою думку, його матеріали не повинні бути підставою для прямого адміністративного покарання без відповідної процедури.

Дякую за розгляд мого звернення.
Посилання на докази
https://imgur.com/a/VEkbeav
Яке покарання оскаржуєте
jail
11

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор отримає дисциплінарне стягнення, вас буде випущено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі