- 9 Жов 2024
- 36
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @нікнейм. @sstaruss https://t.me/sstaruss
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): #179539
3. Ім'я та прізвище оператора: Kael Blacksoul
4. Суть звернення: Закрив тікет без допомоги.
Суть мого звернення полягала в тому, що я отримав лише один UG Drop, тоді як мої друзі у голосовому каналі отримали по два, хоча я, як і вони, отримав два PayDay. Я запропонував оператору надати докази того, що мені нарахували два PayDay, але лише один Drop, а він відмовився. Навіть якщо я помиляюся і насправді мав отримати два PayDay і один UG Drop, то все одно вважаю, що оператор вчинив неправильно, закривши тікет без допомоги і вирішення цієї ситуації.
5. Докази (скріншоти/відео): я думаю в тікеті видно
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 31.08.2026
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): #179539
3. Ім'я та прізвище оператора: Kael Blacksoul
4. Суть звернення: Закрив тікет без допомоги.
Суть мого звернення полягала в тому, що я отримав лише один UG Drop, тоді як мої друзі у голосовому каналі отримали по два, хоча я, як і вони, отримав два PayDay. Я запропонував оператору надати докази того, що мені нарахували два PayDay, але лише один Drop, а він відмовився. Навіть якщо я помиляюся і насправді мав отримати два PayDay і один UG Drop, то все одно вважаю, що оператор вчинив неправильно, закривши тікет без допомоги і вирішення цієї ситуації.
5. Докази (скріншоти/відео): я думаю в тікеті видно
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 31.08.2026