Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Just Ice Just Ice Just Ice взагалі недивится що робить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sanyaofis

Новий гравець
18 Бер 2026
3
Нікнейм адміністратора
Just Ice
Ваш статичний ID
36494
Звʼязок з Вами
ofisofis7_51999
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня мене заблокували не справедливо я приїхав на контейнери тип начав оскать і тд я на його сказав мамина царапка мене заблокували за оскорбления рідних хоча я некого не оскорбляв а він не дав контейнер відкрити і вбив
Ну дивится мамина царапка це до упоминания родних взагалі не касается це всеодно шо я напишу рембо комнатний ну типа він мене як хочь обзивав і масами і тд в мене немає отката бо я незнаю як його включать йому нічого а мені бан
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%966399-%D0%B7%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85.19587/
Яке покарання оскаржуєте
6399 бан акаунта
Доброго дня мене заблокували не справедливо я приїхав на контейнери тип начав оскать і тд я на його сказав мамина царапка мене заблокували за оскорбления рідних хоча я некого не оскорбляв а він не дав контейнер відкрити і вбив
Ну дивится мамина царапка це до упоминания родних взагалі не касается це всеодно шо я напишу рембо комнатний ну типа він мене як хочь обзивав і масами і тд в мене немає отката бо я незнаю як його включать йому нічого а мені бан минус миси батл паса і тд. Я взагалі думаю шо заблокували по домовленості вони напевно друзі з адміном

Вкладення

• IMG_20260318_062439.jpg
    IMG_20260318_062439.jpg
    4.6 Mб · Перегляди: 25

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
959
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Вам буде замінено покарання на 3 дні бану.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі