- 18 Бер 2026
- 3
- Нікнейм адміністратора
- Just Ice
- Ваш статичний ID
- 36494
- Звʼязок з Вами
- ofisofis7_51999
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня мене заблокували не справедливо я приїхав на контейнери тип начав оскать і тд я на його сказав мамина царапка мене заблокували за оскорбления рідних хоча я некого не оскорбляв а він не дав контейнер відкрити і вбив
Ну дивится мамина царапка це до упоминания родних взагалі не касается це всеодно шо я напишу рембо комнатний ну типа він мене як хочь обзивав і масами і тд в мене немає отката бо я незнаю як його включать йому нічого а мені бан
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%966399-%D0%B7%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85.19587/
- Яке покарання оскаржуєте
- 6399 бан акаунта
Доброго дня мене заблокували не справедливо я приїхав на контейнери тип начав оскать і тд я на його сказав мамина царапка мене заблокували за оскорбления рідних хоча я некого не оскорбляв а він не дав контейнер відкрити і вбив
Ну дивится мамина царапка це до упоминания родних взагалі не касается це всеодно шо я напишу рембо комнатний ну типа він мене як хочь обзивав і масами і тд в мене немає отката бо я незнаю як його включать йому нічого а мені бан минус миси батл паса і тд. Я взагалі думаю шо заблокували по домовленості вони напевно друзі з адміном
Ну дивится мамина царапка це до упоминания родних взагалі не касается це всеодно шо я напишу рембо комнатний ну типа він мене як хочь обзивав і масами і тд в мене немає отката бо я незнаю як його включать йому нічого а мені бан минус миси батл паса і тд. Я взагалі думаю шо заблокували по домовленості вони напевно друзі з адміном