- 22 Жов 2024
- 50
- Нікнейм адміністратора
- James Gotti
- Ваш статичний ID
- 8236
- Звʼязок з Вами
- lyshevskyi
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, шановна адміністраціє! Прошу переглянути рішення у скарзі №2509, оскільки мені було видано Warn за пунктом 5.10 «Втеча від RP», хоча, на мою думку, у даній ситуації втечі від RP з мого боку не було. Я працював на роботі хендімена та виконував робоче завдання. Під час руху через територію гетто мене зупинив учасник сім’ї та розпочав пограбування. Вважаю, що саме пограбування було розпочато з порушеннями правил, а саме: 1.1. Пограбування та викрадення дозволяються лише членам кримінальних угруповань. На момент ситуації мені не було відомо, чи належав гравець до кримінального угруповання. 1.3. Пограбування та викрадення від кримінальних організацій повинні проводитися лише в одязі відповідного кольору фракції. Наскільки мені відомо, серед кримінальних угруповань сервера відсутня фракція з чорним кольором. На даний момент, згідно з лором сервера, існують жовті, блакитні, зелені та червоні угруповання. Також, на мою думку, у ситуації були присутні ознаки MG, оскільки гравець почав пояснювати технічні аспекти гри: як підняти руки через клавішу TAB, як користуватися анімаціями тощо.Після цього, поки гравець пояснював технічні дії, я дістав зброю та почав захищатися. Я не виходив з гри, не використовував технічні способи для уникнення RP-ситуації, не намагався її зірвати та не вчиняв дій, які можна розцінити як втечу від RP.
Саме тому мені незрозуміло, у чому конкретно полягала «Втеча від RP» з мого боку.
Прошу адміністрацію повторно переглянути надані докази, уточнити, де саме була зафіксована втеча від RP, та, у разі відсутності такого порушення, зняти виданий Warn.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/J1Qf0m5xq7U?is=57KWKvge42ac_OcU
.