- 8 Чер 2025
- 27
- Ім'я адмістраторав, який скоїв порушення: Gromov
- Ваш нікнейм: Denys Marcello
- Ваш статичний (незмінний) ID: 19309
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): den4ik6726
- Суть скарги: Був глобальний захід, всіх тепешили до мерії, сервер не вивозив такої нагрузки ( багато гравців в одному місці, то інше питання), мене крашило раз 12 за 40 хвилин, тому відката не маю. Та при цьому я бачу як ідуть представники Армії, порушуючи стрій. Я вибіг, обіг навколо них, сказавши в войс, що вони не вміють ходити в строю. За що отримав WARN, який видав мені адмістратор Nikolas Blood по приказу адмістратора Gromov. Після спілкування з адмістраторами проекту я з'ясував що такого правила немає, на форумі не прописано, що не можна вибігати і казити армійці те, що вони не вміють ходити сторєм. Тобто рішення відкинути мене варном, то є суб'єктивне рішення та наказ старшої адмістрації. По факту то є суб'єктивне рішення старшої адмістрації, яка ні чим не врегульована.
Прошу звернути на це увагу!!!
До адмістратора Nikolas Blood питань не маю, він виконував, на мою думку, злочинний наказ...
Є питання, безпосередньо до дій старшої адмістрації, тобто до Gromov.
Вважаю, що варн, який я зняв за донат, виданий неправомірно.
Тому прошу:
1. Відшкодування проведенного часу в варні
2. Відшкодування в ігровій валюті витрачених в реалі коштів, тобто 170 грн, перевод на ігрову валюту
3. Прописати правила з приводу МП, ГРМП - Дата та таймкод порушення: 08.08.2025
Останнє редагування: