Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Особистий нікнейм / статичне ід: David Reshala #13323
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): TG @sxikyo
Суть скарги: Вітаю, нещодавно мій друг написав скаргу на гравця, який заїхав на погрузку інкасаціі і задбшив всіх. Посилання я залишу в доказах. Все почалося с того, що була велика черга на погрузку і тому ми всі домовилися розставити машини і не заїжати в камеру с грошима, а просто бігати гуртом і грузити машини, щоб нікому не заважати, потім приїхала група інкасаторів, яку повідомили по їх прибуттю, що тут домовленність не заїжати, а оставити машину в стороні та бігати і грузити її, пройшло пару секунд і водій т/з почав протаранювати машини, а потім в'їжати в людей, я згоден, що я перегнув палку, просто в мене згоріло на цю ситуацію, людину повідомили, без агрессії пояснили що і як, і він плюнувши на все поступив по скотськи заїхавши та прекривши дргуим гравцям шлях зі словами «нам загрузится надо». Дуже прошу адміністрацію замінити бан на мут, я визнаю свою провину, але бан на 3 дні це занадто. Тому гравцю дають варн, який майже не вплине на нього, в той час коли я отримую бан на 3 дні