Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

David Reshala

Козак
2 Лют 2025
53
  1. Нікнейм адміністратора: Gromov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: David Reshala #13323
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): TG @sxikyo
  4. Суть скарги: Вітаю, нещодавно мій друг написав скаргу на гравця, який заїхав на погрузку інкасаціі і задбшив всіх. Посилання я залишу в доказах. Все почалося с того, що була велика черга на погрузку і тому ми всі домовилися розставити машини і не заїжати в камеру с грошима, а просто бігати гуртом і грузити машини, щоб нікому не заважати, потім приїхала група інкасаторів, яку повідомили по їх прибуттю, що тут домовленність не заїжати, а оставити машину в стороні та бігати і грузити її, пройшло пару секунд і водій т/з почав протаранювати машини, а потім в'їжати в людей, я згоден, що я перегнув палку, просто в мене згоріло на цю ситуацію, людину повідомили, без агрессії пояснили що і як, і він плюнувши на все поступив по скотськи заїхавши та прекривши дргуим гравцям шлях зі словами «нам загрузится надо». Дуже прошу адміністрацію замінити бан на мут, я визнаю свою провину, але бан на 3 дні це занадто. Тому гравцю дають варн, який майже не вплине на нього, в той час коли я отримую бан на 3 дні
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/178-mass-db-in-zz.5188/
  6. Дата видачі покарання: 19.04.25

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі