Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Gromov | Не вірно розгянута скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117
  1. Нікнейм адміністратора: Gromov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Egor Proshaev
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адмінімтрація. Суть моєї скарги полягає в тому, що пан Gromov, не розібравшись в ситуації до кінця, не запросивши мого відео доказу, видав покарання. Такі як:
    1.
    5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин
    (Це таке покарання, яке можна приписати куда завгодно, але з ним я згоден, можливо десь я щось не відіграв)
    2.
  4. Втеча від RP | WARN
    Примітка: вихід з гри, втеча у воду/в інтер’єр/в Green Zone, ігнорування відігравань (в /do тощо.) зі згадкою гравця через динамічний ID.
    Виняток: згода обох сторін.
    (В цьому правилі чітко вказано що під час відігровки в /do - повинно бути вказано динамічний id. Де цього зроблено не було, тому і відповіді на це не було, хоча правду кажучи я просто не бачив її, але це не відміняє той факт, що відігровка була не правильною.)
    3.
    1.25. Працівникам державних структур заборонено проводити патрулювання без напарника.| Звільнення (Наш куратор Mateo Martinez - дозволив з 7-го рангу виїзджати у самостійний патруль.)
    Отже, людина не надала повний фрапс, де вона врізалася в авто із за чого за нею і поїхали... Люди їздять, таранять поліцію, провокують, заливають на форум і працівників звільнюють, я вважаю це дуже справедливо. А головне те, що протягом всього часу нашої ситуації, з'являлися авто, а в кінці взагалі людину виштовхнули на дах, а мене вбили. Ситуація була не відіграна до кінця, в репорт я писав щоб людину повернули. Тому прошу зняти мені покарання. Також додам, навіть якщо б відігровка була правильною, тоді відігровкой /do - людина не могла дізнатися мій вітділ, вона могла мені задати запитання або запросити жетон, а /do в цій ситуації перетягує рп в її бік.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  6. Дата видачі покарання: 20.02.2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, рішення головного куратора State є правомірним.
В цілому, дивно виглядає ситуація із неправомірним застосуванням сили.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі