Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

[Government] Звернення до Губернатора штату

Taras Rudoi

Козак
12 Жов 2024
111
Шановний пане губернаторе!

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням ініціювати розгляд моєї професійної та громадської діяльності з метою оцінки мого внеску у розвиток нашого регіону та вирішення питання про представлення мене до відповідних державних нагород.​

Протягом тривалого часу я послідовно та наполегливо працюю на благо нашого штату. Моя діяльність завжди була спрямована на захист інтересів суспільства, зміцнення стабільності та забезпечення ефективного функціонування довірених мені ділянок роботи. Усі поставлені переді мною завдання виконувалися з максимальною відповідальністю, професіоналізмом та орієнтацією на довгостроковий позитивний результат.

Вважаю за необхідне зазначити, що результати моєї праці мають системний характер і сприяли суттєвому покращенню показників у відповідній сфері. Мої зусилля були і залишаються спрямованими на підтримку курсу розвитку, який Ви впроваджуєте, та на підвищення авторитету виконавчої влади в очах громадян.

З огляду на вищезазначене, а також беручи до уваги мій багаторічний досвід, бездоганну репутацію та відданість справі, прошу Вас:
  1. Розглянути мій послужний список та досягнення.
  2. Визначити ступінь моїх заслуг перед штатом.
  3. Розглянути можливість нагородження мене державними відзнаками, що відповідає рівню мого внеску.

Електронна пошта заявника: ((.your_darling.))

З повагою,
Taras Rudoi
Дата: 15/12/2025
Пiдпис:
OnlineSignatures.net-929-Taras Rudoy .png
Надсилаю повторну копію документа зі зверненням

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення
Повідомляю про кримінальний інцидент за участю голови колегії адвокатів штату, під час якого я, перебуваючи при виконанні службових обов’язків, отримав тілесні ушкодження внаслідок навмисного наїзду транспортним засобом.
З огляду на високий професійний статус фігуранта справи та можливий конфлікт інтересів, прошу Вас забезпечити належний контроль та прозорість досудового розслідування.
Метою звернення є гарантування об’єктивності та неупередженості процесу.
З повагою,
Офіцер Anatoliy Montana
Los Santos Police Department

Kanzler Washington

Шановний гравець
31 Жов 2025
148

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення
Повідомляю про кримінальний інцидент за участю голови колегії адвокатів штату, під час якого я, перебуваючи при виконанні службових обов’язків, отримав тілесні ушкодження внаслідок навмисного наїзду транспортним засобом.
З огляду на високий професійний статус фігуранта справи та можливий конфлікт інтересів, прошу Вас забезпечити належний контроль та прозорість досудового розслідування.
Метою звернення є гарантування об’єктивності та неупередженості процесу.
З повагою,
Офіцер Anatoliy Montana
Los Santos Police Department
Доброї ночі! Шановний Офіцер Anatoliy Montana
З приводу вашого звернення, я гарантую прозорість та належний контроль досудового розслідування.
Також прошу звернути увагу цитуючи ваші слова : " Повідомляю про кримінальний інцидент за участю голови колегії адвокатів штату, під час якого я, перебуваючи при виконанні службових обов’язків, отримав тілесні ушкодження внаслідок навмисного наїзду транспортним засобом. " Голова Колегії Адвокатів пишеться з великої букви! Не повторюйте таких помилок!
Дякую за ваше звернення.

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53
Доброї ночі! Шановний Офіцер Anatoliy Montana
З приводу вашого звернення, я гарантую прозорість та належний контроль досудового розслідування.
Також прошу звернути увагу цитуючи ваші слова : " Повідомляю про кримінальний інцидент за участю голови колегії адвокатів штату, під час якого я, перебуваючи при виконанні службових обов’язків, отримав тілесні ушкодження внаслідок навмисного наїзду транспортним засобом. " Голова Колегії Адвокатів пишеться з великої букви! Не повторюйте таких помилок!
Дякую

Після його вчинку у мене пропала до нього повага, тому все ж таки з маленької

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53
Вітаю, пане Губернатор, зверніть, будь ласка, увагу на роботу Суді першої інстанції, позови не розглядаються взагалі, люди на яких відкрите кримінальне провадженя далі працюють на посадах

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі