Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

[Government] Звернення до Губернатора штату

Vlad Kortes

Лідер
1 Кві 2025
51
1735711731311.png

Усі звернення на ім'я губернатора є публічними листами і відображають бажання, прохання та проблеми, що виникають у громадян. Звернення може бути написано як для підняття важливої проблеми, яка потребує особистого контролю губернатора, так і для подачі законодавчої ініціативи. Усі вхідні листи реєструються та розглядаються членами кабінету губернатора протягом 72 годин, по закінченні яких громадянину надається офіційна відповідь, завірена печаткою та підписом уповноваженої особи. Оскільки всі звернення є публічними, у них не допускається використання нецензурної лексики та образ будь-якого характеру, а також вони повинні бути складені відповідно до форми.

Шановний пане губернаторе!

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. [Опишіть конкретну проблему: це може бути питання охорони здоров'я, соціального забезпечення, питання законодавчої проблеми тощо].

— Усі наявні докази (докази не є обов'язковими):
— Електронна пошта заявника: ((ваш Discord))

З повагою,
[Ваше ім'я прiзвище]

Дата:
Пiдпис:

Останнє редагування модератором:

Morgan_Ward

Козак
14 Гру 2024
11

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. проведіть агітацію до мерії в US Army бажано сьогодні.

— Усі наявні докази -
— Електронна пошта заявника: artur007731

З повагою,
Morgan Miller

Дата:02.01.2025
Пiдпис:​

9 Жов 2024
138

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. Прошу Вас, надати повноваження керівництву організації BCSD разом з особовим складом безперешкодно порушувати територіальну юрисдикцію Los Santos в будь який час на протязі 60 днів, з метою проведень наборів до лав BCSD. Справа в тому, що під час проведення набору до лав BCSD не кожен громадянин цього штату має змогу добратися самостійно до відділку BCSD. Контроль за особовим складом під час проведення набору покласти виключно на керівництво BCSD

— Усі наявні докази: -
— Електронна пошта заявника: copibar0

З повагою,
Oleksandr Yurchyshyn

Дата: 04.06.2025
Пiдпис: 𝓨𝓾𝓻𝓬𝓱𝘺𝓼𝓱𝘺𝓷​

Останнє редагування:

Taras Rudoi

Козак
12 Жов 2024
111

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. Прошу Вас, надати повноваження керівництву організації BCSD разом з особовим складом безперешкодно порушувати територіальну юрисдикцію Los Santos в будь який час на протязі 60 днів, з метою проведень наборів до лав BCSD. Справа в тому, що під час проведення набору до лав BCSD не кожен громадянин цього штату має змогу добратися самостійно до відділку BCSD. Контроль за особовим складом під час проведення набору покласти виключно на керівництво BCSD

— Усі наявні докази: -
— Електронна пошта заявника: copibar0

З повагою,
Oleksandr Yurchyshyn

Дата: 04.06.2025
Пiдпис: 𝓨𝓾𝓻𝓬𝓱𝘺𝓼𝓱𝘺𝓷​
AD_4nXcOGZQoQKSolOyb5AZUEo96KA2mJ4ta2cothSll4jkVTojf4bw-0SUfEEuFglYZ_W9fe5_naXWDDZIOMjPGOWSsk6VcdLq7kB6UL3C4xGK1DI3WeKE4ditzXlnyDIGOr7BWrhw-pt_jKRQuaEcnEieB0uaP8Q

Шановний мешканцю штату!

Дякую за Ваше звернення та прояв громадської активності.

Ваш запит щодо тимчасового надання повноважень керівництву BCSD (Blaine County Sheriff’s Department) на безперешкодне порушення юрисдикції міста Los Santos було уважно розглянуто мною та відповідними уповноваженими структурами.

Хочу наголосити, що принцип невтручання між юрисдикціями є основою правової рівноваги в нашому штаті. Надання таких повноважень, навіть тимчасово, без наявних підстав може нашкодити внутрішньому регламенту взаємодії між правоохоронними органами різних адміністративних одиниць.

Також зазначаю, що питання доступності наборів до лав BCSD варто вирішувати шляхом організації виїзних пунктів набору, запитів у відповідні органи або впровадження електронної системи попереднього відбору, а не через порушення юрисдикційної незалежності Los Santos.

У зв’язку з вищезазначеним, Ваш запит не може бути задоволений.

З повагою,
Губернатор штату San-Andreas
Taras Rudoi
OnlineSignatures.net-929-Taras Rudoy .png
04.08.2025

Taras Rudoi

Козак
12 Жов 2024
111

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням дозволити працювати в структурі EMS у наявній формі, яка не суперечить чинному єтичному кодексу але не є встановленим дрес кодом у організації, яка потребує невідкладного вирішення. Тобто підрозділ в якому я знаходжусь є другий встановлений дрес код згідно положення про Етичний кодекс він має бути одобрений губернатором та іншими уповноваженими особами, якщо ви дасте дозвіл я зможу законно працювати в такій формі

— Усі наявні докази, а саме вигляд та форма (*тиц*):
— Електронна пошта заявника: ((.your_darling.))

З повагою,
Taras Rudoi

Дата: 14/09/2025
Пiдпис:

Останнє редагування:

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
unnamed.png

Шановний мешканцю штату!

Дякую за Ваше звернення та прояв громадської активності.

Ваше звернення розглянуто. Дозволяю використання запропонованої форми у структурі EMS, за умови що вона не суперечить етичному кодексу та не перешкоджає виконанню службових обов’язків.

З повагою,
Drake Castro 14.09.2025

Без названия.png

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. Прошу вас переглянути законодавчу базу і повноваження, що до FIB. Наразі бачу велику проблему, що до органу який займається оперативно-розшуковою діяльністю на території всіх штатів, включаючи боротьбу з організованою злочинністю, тероризмом, корупцією та злочинами федерального рівня. Повноваження дуже порізали і агенти, не можуть виконувать покладенні на них завдання безперешкодно, а це саме той силовий орган, який повинен слідкувати за дотриманням всіх встановленних правил працівниками держ організацій, в тому числі й Goverment. Наразі, зменшення їх повноважень, може розцінюватись, як спроба зменшення компетенції щодо корупційних злочинів, та злочинів відносно громадян, які страждають від працівників держ устрою.

— Усі наявні докази (докази не є обов'язковими): -
— Електронна пошта заявника: lutiuiy

З повагою,
E. P.

Дата: 18.09.2025
Пiдпис: ProshevFamq​

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення. Прошу вас переглянути законодавчу базу і повноваження, що до FIB. Наразі бачу велику проблему, що до органу який займається оперативно-розшуковою діяльністю на території всіх штатів, включаючи боротьбу з організованою злочинністю, тероризмом, корупцією та злочинами федерального рівня. Повноваження дуже порізали і агенти, не можуть виконувать покладенні на них завдання безперешкодно, а це саме той силовий орган, який повинен слідкувати за дотриманням всіх встановленних правил працівниками держ організацій, в тому числі й Goverment. Наразі, зменшення їх повноважень, може розцінюватись, як спроба зменшення компетенції щодо корупційних злочинів, та злочинів відносно громадян, які страждають від працівників держ устрою.

— Усі наявні докази (докази не є обов'язковими): -
— Електронна пошта заявника: lutiuiy

З повагою,
E. P.

Дата: 18.09.2025
Пiдпис: ProshevFamq​
unnamed.png
Шановний громадянин!

Дякую Вам за звернення та небайдужість до питань безпеки нашого штату. Ваше занепокоєння щодо обмеження повноважень FIB є цілком обґрунтованим, адже саме цей орган відіграє ключову роль у боротьбі з організованою злочинністю, корупцією та терористичними загрозами.

Хочу запевнити Вас, що Уряд штату вже розпочав роботу над переглядом чинного законодавства з метою посилення можливостей FIB. Ми врахуємо Ваші аргументи та ініціюємо відповідні зміни, щоб відновити баланс повноважень і забезпечити дієвий контроль за дотриманням закону всіма державними структурами.

Безпека громадян і ефективність боротьби з криміналітетом залишаються нашими головними пріоритетами. Тому ми зробимо усе необхідне, аби FIB міг повноцінно виконувати свої завдання та гарантувати стабільність і порядок у штаті.

З повагою,
Drake Castro 18.09.2025 Без названия.png

Yuliia_Sage

Content Creator
6 Бер 2025
22
Вітаю!

Шановний губернатор, Drake Castro,

Я мешканка штату, Yuliia Sage, планую організувати спортивний захід — «Естафета 2025» між державними структурами: BCSD, LSPD, FIB та ARMY.

Мета заходу – підняття морального духу, командного духу та розвиток взаємодії між підрозділами.

📍 Місце старту: Палето-Бей, Парковка №4

📅 Орієнтовна дата проведення: найближчі вихідні (27 або 28 вересня 2025 року)

🔹 Формат: естафета з 4 етапів.
Кожну команду представляють 4 учасники.

💰 Призовий фонд заходу: $ 200 000

Також прошу зазначити, що призовий фонд з моїх особистих коштів.

Прошу надати дозвіл на проведення цього заходу.

Після схвалення я зв’яжуся з керівництвом кожного підрозділу для узгодження участі.

Моя електронна пошта: yuliia_sage

З повагою, Yuliia Sage

Дата: 24 вересня 2025 року
Підпис: Yuliia Sage

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю!

Шановний губернатор, Drake Castro,

Я мешканка штату, Yuliia Sage, планую організувати спортивний захід — «Естафета 2025» між державними структурами: BCSD, LSPD, FIB та ARMY.

Мета заходу – підняття морального духу, командного духу та розвиток взаємодії між підрозділами.

📍 Місце старту: Палето-Бей, Парковка №4

📅 Орієнтовна дата проведення: найближчі вихідні (27 або 28 вересня 2025 року)

🔹 Формат: естафета з 4 етапів.
Кожну команду представляють 4 учасники.

💰 Призовий фонд заходу: $ 200 000

Також прошу зазначити, що призовий фонд з моїх особистих коштів.

Прошу надати дозвіл на проведення цього заходу.

Після схвалення я зв’яжуся з керівництвом кожного підрозділу для узгодження участі.

Моя електронна пошта: yuliia_sage

unnamed.png

Шановна пані Yuliia Sage

Ваше звернення щодо організації спортивного заходу «Естафета 2025» між державними структурами — BCSD, LSPD, FIB та ARMY — було уважно розглянуте.

Повідомляю, що дозвіл на проведення заходу надається. Відзначаю Вашу ініціативу як таку, що сприятиме підвищенню морального духу співробітників, розвитку командної роботи та зміцненню взаємодії між підрозділами.

Відзначаю Ваш особистий внесок у вигляді призового фонду $200,000.
Додатково, від імені штату San Andreas, оголошую про виділення ще $800,000 до призового фонду. Таким чином, загальний фонд заходу становитиме $1,000,000.

Бажаю успіхів в організації та проведенні «Естафети 2025» та впевнений, що цей захід стане прикладом єдності та сили нашого штату.

З повагою,
Drake Castro
Губернатор штату San Andreas

Dominic Sage

Почесний конгресмен
23 Бер 2025
143
25 вересня 2025 рік.
Від офіцера Blaine county sheriff's department Dominic Sage.
Губернатору штату San Andreas Drake Castro.​

Звернення до Губернатора штату​

Шановний пане губернаторе, я громадянин штату San Andreas, а також діючий офіцер Blaine county sheriff's department хочу звернути Вашу увагу на ситуацію яка склалась з дресс кодом у всіх державних організаціях.
Вчора керівництво Blaine county sheriff's department повідомило усіх співробітників, що згідно статті 28 Етичного Кодексу, рюкзаки типу "Дракончик" заборонені, і караються штрафом, $100.000.
Ми усвідомлюємо необхідність обмежень щодо зовнішнього вигляду та спорядження громадян, адже це сприяє підтриманню порядку та єдиного стандарту. Проте просимо врахувати, що специфіка служби в правоохоронних органах вимагає особливих умов та більшого функціоналу спорядження.
Цей рюкзак має велике значення для якісного виконання службових обов'язків державних службовців. Рюкзак «Дракончик» дозволяє зберігати необхідні спецзасоби, боєприпаси, медичне спорядження та інше обладнання, яке може знадобитися під час виконання завдань.
Завдяки додатковому простору правоохоронці зможуть оперативніше реагувати на надзвичайні ситуації, не витрачаючи час на пошук спорядження.
Забезпечення працівників найбільш ефективними засобами напряму впливає на рівень захисту громадян та стабільність у штаті.
Також прошу зауважити, що майже весь колишній уряд використовував такі рюкзаки. Можливо буде доречніше заборонити деякі варіанти кольорів цього рюкзака, а не всі можливі варіанти. Чорний варіант цього рюкзака виглядає стримано та в якійсь мірі офіційно та не створює неохайний образ державного службовця.

Ось докази, що рюкзак не сильно виділяється на фоні службового одягу та виглядає гармонічно:
-GOV
-LSPD 1, LSPD 2
-BCSD

Електронна пошта - [email protected]

З повагою
Dominic Sage​
OnlineSignatures.net-836-Dominic Sage .png

Останнє редагування:

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
25 вересня 2025 рік.
Від офіцера Blaine county sheriff's department Dominic Sage.
Губернатору штату San Andreas Drake Castro.​

Звернення до Губернатора штату​

Шановний пане губернаторе, я громадянин штату San Andreas, а також діючий офіцер Blaine county sheriff's department хочу звернути Вашу увагу на ситуацію яка склалась з дресс кодом у всіх державних організаціях.
Вчора керівництво Blaine county sheriff's department повідомило усіх співробітників, що згідно статті 28 Етичного Кодексу, рюкзаки типу "Дракончик" заборонені, і караються штрафом, $100.000.
Ми усвідомлюємо необхідність обмежень щодо зовнішнього вигляду та спорядження громадян, адже це сприяє підтриманню порядку та єдиного стандарту. Проте просимо врахувати, що специфіка служби в правоохоронних органах вимагає особливих умов та більшого функціоналу спорядження.
Цей рюкзак має велике значення для якісного виконання службових обов'язків державних службовців. Рюкзак «Дракончик» дозволяє зберігати необхідні спецзасоби, боєприпаси, медичне спорядження та інше обладнання, яке може знадобитися під час виконання завдань.
Завдяки додатковому простору правоохоронці зможуть оперативніше реагувати на надзвичайні ситуації, не витрачаючи час на пошук спорядження.
Забезпечення працівників найбільш ефективними засобами напряму впливає на рівень захисту громадян та стабільність у штаті.
Також прошу зауважити, що майже весь колишній уряд використовував такі рюкзаки. Можливо буде доречніше заборонити деякі варіанти кольорів цього рюкзака, а не всі можливі варіанти. Чорний варіант цього рюкзака виглядає стримано та в якійсь мірі офіційно та не створює неохайний образ державного службовця.

Ось докази, що рюкзак не сильно виділяється на фоні службового одягу та виглядає гармонічно:
-GOV
-LSPD 1, LSPD 2
-BCSD

Електронна пошта - [email protected]

З повагою
Dominic Sage​
Переглянути вкладення 7359

unnamed.png

Шановний офіцере Sage!

Ваше звернення від 25.09.2025 року щодо можливості використання рюкзаків «Дракончик» у службовій діяльності було уважно розглянуте.

Наголошую, що відповідно до статті 28 Етичного Кодексу, зовнішній вигляд державного службовця під час виконання службових обов’язків має відповідати загальноприйнятому діловому стилю, який характеризується офіційністю, стриманістю, традиційністю та охайністю.

Використання рюкзаків подібного типу, навіть у стриманих кольорах, суперечить принципам офіційності та ділового стилю, закріпленим у законодавстві. Головним завданням дрес-коду є не лише функціональність спорядження, а й формування поважного ставлення громадян до державних органів.

З огляду на це, уряд штату не може задовольнити Ваше прохання щодо дозволу використання зазначених рюкзаків під час несення служби. Альтернативні засоби спорядження, які відповідають стандартам ділового стилю та офіційності, будуть і надалі доступні співробітникам для забезпечення виконання їхніх обов’язків.

Дякую за Вашу службу та відданість справі.

Без названия.png
З повагою,
Drake Castro
Губернатор штату San Andreas

Taras Rudoi

Козак
12 Жов 2024
111

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням ініціювати розгляд моєї професійної та громадської діяльності з метою оцінки мого внеску у розвиток нашого регіону та вирішення питання про представлення мене до відповідних державних нагород.​

Протягом тривалого часу я послідовно та наполегливо працюю на благо нашого штату. Моя діяльність завжди була спрямована на захист інтересів суспільства, зміцнення стабільності та забезпечення ефективного функціонування довірених мені ділянок роботи. Усі поставлені переді мною завдання виконувалися з максимальною відповідальністю, професіоналізмом та орієнтацією на довгостроковий позитивний результат.

Вважаю за необхідне зазначити, що результати моєї праці мають системний характер і сприяли суттєвому покращенню показників у відповідній сфері. Мої зусилля були і залишаються спрямованими на підтримку курсу розвитку, який Ви впроваджуєте, та на підвищення авторитету виконавчої влади в очах громадян.

З огляду на вищезазначене, а також беручи до уваги мій багаторічний досвід, бездоганну репутацію та відданість справі, прошу Вас:
  1. Розглянути мій послужний список та досягнення.
  2. Визначити ступінь моїх заслуг перед штатом.
  3. Розглянути можливість нагородження мене державними відзнаками, що відповідає рівню мого внеску.

Електронна пошта заявника: ((.your_darling.))

З повагою,
Taras Rudoi
Дата: 15/12/2025
Пiдпис:

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53
Я, Anatoliy Montana, громадянин Штату Сан-Андреас, повідомляю Вас про поданий мною позов щодо дій віце-губернатора Henry Barington, у яких я вбачаю ознаки порушення чинного законодавства Штату.
У зв’язку з тим, що справа стосується високопосадової особи, прошу Вас взяти даний позов під особистий контроль, а також забезпечити об’єктивний, неупереджений та прозорий його розгляд без будь-якого тиску, корупційних ризиків чи використання службового впливу.
Також прошу розглянути питання тимчасового усунення Henry Barington від виконання службових обов’язків на період розгляду справи.
З Anatoliy Montana
— Електронна пошта заявника:# Anatoliy Montana

President_Perico

Новий гравець
11 Січ 2026
3
Шановний пане Губернаторе!

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення.

****Для дальнейшего комфортного прочтения, дисклеймер.
Зеленым цветом - выделены имена.
Красынм цветом - важные детали.
Синим цветом - одна из главных деталей.
Желтым цветом - перевод с языка Перико.
****Приятного чтения!

Мы Жители Демократической Республики Перико (ДРП) устали жить в тени и хотим заполучить автономию от штата Лос-Сантос!
Мы гордые люди острова вечного солнца и диких тусовок! Мы хотим независимости, но в тот же час и сотрудничества, мирного неба над головой и дружбы народов.

Я, лидер народного объединения Перико, Микита Гурцев. Представляю свой народ и всю его боль.

Прошу учесть, что мы предлагаем вам относится к нам как к государству, а меня и людей которые формируют парламент нашего государства, как действительных представителей и политических личностей.

Там, где солнце тонет в океане,И волна хранит свободы след,Перико восстал на карте мира —Остров ритма, ветра и побед.
Перико — под небом голубым,Где живёт свобода и покой,Здесь мы разные, но мы едины,Остров наш — наш дом родной.
Перико — под звёздами ночей,Музыка и свет до самых зорь,Здесь мы выбираем быть собой,Под шум прибоя и морской простор.Здесь зелёный ветер — символ мира,Сад надежд и древних традиций дня,Здесь танцуют до рассвета люди,И стираются границы сна.
Перико — под небом голубым,Где живёт свобода и покой,Здесь мы разные, но мы едины,Остров наш — наш дом родной.Пусть несёт нас бит сквозь океаны,Пусть огни горят, как маяки,Мы республика мечты и солнца,Где сердца легки и глубоки.Перико!
В ритме волн и света,Мы клянёмся беречь твой путь.Остров мира, ночей и рассветов —Перико, наша вечная суть.

Уважаемый господин губернатор Канцлер Вашингтон,

Обращаюсь к Вам от имени провозглашённого государства — Демократической Республики Перико — с официальной просьбой рассмотреть вопрос о международном признании нашей независимости.

Остров Перико представляет собой стратегически расположенную территорию в центральной части Тихого океана, обладающую функционирующим аэропортом международного класса и глубоководными портами, пригодными для военного, торгового и гуманитарного использования. Географическое положение Перико позволяет обеспечить контроль и логистическую поддержку ключевых морских и воздушных маршрутов региона.

Демократическая Республика Перико формируется как светское, политически нейтральное государство, ориентированное на стабильность, безопасность и международное партнёрство. Экономика острова традиционно известна экспортом уникальных сельскохозяйственных культур и развитым туристическим сектором, а также высоким уровнем притока частного капитала.

В обмен на официальное признание независимости Перико со стороны возглавляемой Вами администрации, я, как Президент Демократической Республики Перико, предлагаю следующие направления двустороннего сотрудничества:

1. Оборонная промышленность
    Размещение совместных оборонных производств, испытательных полигонов и логистических баз, а также обмен технологиями в сфере безопасности и наблюдения.
  2. Экономическое и торговое партнёрство
    Создание зоны приоритетной торговли, налоговые преференции для компаний Вашей юрисдикции, совместные инвестиционные фонды и доступ к портовой инфраструктуре Перико.
  3. Транспорт и логистика
    Использование аэропорта и портов Перико как транзитного узла для гражданских и специальных перевозок в Тихоокеанском регионе.
  4. Научно-технологическое сотрудничество
    Совместные программы в области агротехнологий, биоинженерии, медицины и устойчивого развития островных территорий.
  5. Политическое и дипломатическое взаимодействие
    Координация позиций в международных форматах, взаимная поддержка суверенитета и региональной стабильности.
Демократическая Республика Перико открыта к немедленному началу переговоров и готова направить официальную делегацию для обсуждения условий и сроков реализации указанных инициатив.

Рассчитываю на Ваше внимание к данному обращению и выражаю готовность к прагматичному и взаимовыгодному диалогу.

С уважением,
Президент Демократической Республики Перико Микита Гурцев

Промова представника Periko на національній мові *тык тык*

Промова представника Periko *тык тык*

У нас так же присутсвует уже парламент и палата председателей.
Список и имена участников будет разглашен после признания или по предварительной договоренности.

*Если мы к вам приезжаем с оффициальным приемом, то просим относится оффициально, как к политикам из дружественного государства.

Так же, я предоставлю всю необходимую информацию про наш устрой и политическую позицию после рассмотрения и перехода заявление к оффициальным переговорам с прессой и обязательным высветлением данного события в местных СМИ и всех медиа ресурсах.

Мы не милитарное государство и не хотим войны, хотим мирно решить вопрос, без жертв.
Мы не террористы, мы лишь хотим жить так как это задумывалось отцами основателями.

В заключении хочется сказать,
Уважаемый Губернатор, прошу серьезно отнестись к нашему заявлению, мы не шутим. Мы хотим решить мирно. Прошу, если есть вопросы, свяжитесь со мной. И не отказывайте без везких причин. Если вы хотите отказать нам, прошу провести дебаты и референдум оффициально в присутсвии СМИ и медиа контент мейкеров.

Фа-фа-пе пепе Перико шне-ля ля-ля-шну-пее, Пу-пе-па -шну--шни---ша. (Живет Перико, молодой и растущий остров-государство!)

— Електронна пошта заявника: gurcev1337

З повагою,
Mykyta Gurcev

Дата: 11/01/2026
Пiдпис:

Kanzler Washington

Шановний гравець
31 Жов 2025
148
Шановний пане Губернаторе!

— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення.

****Для дальнейшего комфортного прочтения, дисклеймер.
Зеленым цветом - выделены имена.
Красынм цветом - важные детали.
Синим цветом - одна из главных деталей.
Желтым цветом - перевод с языка Перико.
****Приятного чтения!

Мы Жители Демократической Республики Перико (ДРП) устали жить в тени и хотим заполучить автономию от штата Лос-Сантос!
Мы гордые люди острова вечного солнца и диких тусовок! Мы хотим независимости, но в тот же час и сотрудничества, мирного неба над головой и дружбы народов.

Я, лидер народного объединения Перико, Микита Гурцев. Представляю свой народ и всю его боль.

Прошу учесть, что мы предлагаем вам относится к нам как к государству, а меня и людей которые формируют парламент нашего государства, как действительных представителей и политических личностей.

Там, где солнце тонет в океане,И волна хранит свободы след,Перико восстал на карте мира —Остров ритма, ветра и побед.
Перико — под небом голубым,Где живёт свобода и покой,Здесь мы разные, но мы едины,Остров наш — наш дом родной.
Перико — под звёздами ночей,Музыка и свет до самых зорь,Здесь мы выбираем быть собой,Под шум прибоя и морской простор.Здесь зелёный ветер — символ мира,Сад надежд и древних традиций дня,Здесь танцуют до рассвета люди,И стираются границы сна.
Перико — под небом голубым,Где живёт свобода и покой,Здесь мы разные, но мы едины,Остров наш — наш дом родной.Пусть несёт нас бит сквозь океаны,Пусть огни горят, как маяки,Мы республика мечты и солнца,Где сердца легки и глубоки.Перико!
В ритме волн и света,Мы клянёмся беречь твой путь.Остров мира, ночей и рассветов —Перико, наша вечная суть.

Уважаемый господин губернатор Канцлер Вашингтон,

Обращаюсь к Вам от имени провозглашённого государства — Демократической Республики Перико — с официальной просьбой рассмотреть вопрос о международном признании нашей независимости.

Остров Перико представляет собой стратегически расположенную территорию в центральной части Тихого океана, обладающую функционирующим аэропортом международного класса и глубоководными портами, пригодными для военного, торгового и гуманитарного использования. Географическое положение Перико позволяет обеспечить контроль и логистическую поддержку ключевых морских и воздушных маршрутов региона.

Демократическая Республика Перико формируется как светское, политически нейтральное государство, ориентированное на стабильность, безопасность и международное партнёрство. Экономика острова традиционно известна экспортом уникальных сельскохозяйственных культур и развитым туристическим сектором, а также высоким уровнем притока частного капитала.

В обмен на официальное признание независимости Перико со стороны возглавляемой Вами администрации, я, как Президент Демократической Республики Перико, предлагаю следующие направления двустороннего сотрудничества:

1. Оборонная промышленность
    Размещение совместных оборонных производств, испытательных полигонов и логистических баз, а также обмен технологиями в сфере безопасности и наблюдения.
  2. Экономическое и торговое партнёрство
    Создание зоны приоритетной торговли, налоговые преференции для компаний Вашей юрисдикции, совместные инвестиционные фонды и доступ к портовой инфраструктуре Перико.
  3. Транспорт и логистика
    Использование аэропорта и портов Перико как транзитного узла для гражданских и специальных перевозок в Тихоокеанском регионе.
  4. Научно-технологическое сотрудничество
    Совместные программы в области агротехнологий, биоинженерии, медицины и устойчивого развития островных территорий.
  5. Политическое и дипломатическое взаимодействие
    Координация позиций в международных форматах, взаимная поддержка суверенитета и региональной стабильности.
Демократическая Республика Перико открыта к немедленному началу переговоров и готова направить официальную делегацию для обсуждения условий и сроков реализации указанных инициатив.

Рассчитываю на Ваше внимание к данному обращению и выражаю готовность к прагматичному и взаимовыгодному диалогу.

С уважением,
Президент Демократической Республики Перико Микита Гурцев

Промова представника Periko на національній мові *тык тык*

Промова представника Periko *тык тык*

У нас так же присутсвует уже парламент и палата председателей.
Список и имена участников будет разглашен после признания или по предварительной договоренности.

*Если мы к вам приезжаем с оффициальным приемом, то просим относится оффициально, как к политикам из дружественного государства.

Так же, я предоставлю всю необходимую информацию про наш устрой и политическую позицию после рассмотрения и перехода заявление к оффициальным переговорам с прессой и обязательным высветлением данного события в местных СМИ и всех медиа ресурсах.

Мы не милитарное государство и не хотим войны, хотим мирно решить вопрос, без жертв.
Мы не террористы, мы лишь хотим жить так как это задумывалось отцами основателями.

В заключении хочется сказать,
Уважаемый Губернатор, прошу серьезно отнестись к нашему заявлению, мы не шутим. Мы хотим решить мирно. Прошу, если есть вопросы, свяжитесь со мной. И не отказывайте без везких причин. Если вы хотите отказать нам, прошу провести дебаты и референдум оффициально в присутсвии СМИ и медиа контент мейкеров.

Фа-фа-пе пепе Перико шне-ля ля-ля-шну-пее, Пу-пе-па -шну--шни---ша. (Живет Перико, молодой и растущий остров-государство!)

— Електронна пошта заявника: gurcev1337

З повагою,
Mykyta Gurcev

Дата: 11/01/2026
Пiдпис:
Вітаю, ваше звернення було розглянуте!

На разі я відхиляю ваше звернення

По причині несенітниця!

Jackson Teller

Козак
27 Жов 2025
10

— Я Головний лікар EMS Hospital, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення.
Звертаюся до вас від імені керівництва та всього медичного персоналу Державної лікарні штату у зв’язку з критичною нестачею фінансування медичної системи та необхідністю її негайного дофінансування у поточному бюджетному періоді.

Протягом останніх тижнів лікарня працює в умовах постійно зростаючого навантаження. Щоденно фіксується велика кількість:

• важких дорожньо-транспортних пригод,
  • збройних конфліктів і кримінальних інцидентів,
  • поранених співробітників поліції, FIB та армії,
  • екстрених викликів швидкої допомоги.
У середньому лікарня обслуговує 200–300 пацієнтів на добу, з яких понад 30% — державні службовці, що отримали травми під час виконання службових обов’язків.

Поточний фінансовий стан

На сьогодні лікарня стикається з такими проблемами:
  • Запас медикаментів першої необхідності забезпечує роботу менше ніж на 7 днів
  • Частина обладнання використовується понад допустимі норми зношення
  • Автопарк швидкої допомоги потребує регулярного ремонту та заправки
  • Відсутній резервний фонд на надзвичайні ситуації

ОБҐРУНТОВАНИЙ БЮДЖЕТНИЙ ЗАПИТ

У зв’язку з вищезазначеним, просимо виділити цільове фінансування у розмірі 5.000.000 $, яке планується розподілити наступним чином:

1. Медикаменти та витратні матеріали — 1.000.000 $

• Аптечки, ін’єкції, знеболювальні
  • Медичні набори для реанімації
  • Витратні матеріали для хірургії та швидкої допомоги

2. Оновлення та обслуговування обладнання — 500.000 $

• Діагностичне обладнання
  • Реанімаційні апарати
  • Технічне обслуговування наявної апаратури

3. Служба швидкої допомоги — 1.000.000 $

• Паливо для карет швидкої
  • Ремонт та технічне обслуговування транспорту
  • Закупівля медичних наборів для виїзних бригад

4. Компенсація лікування державних службовців — 500.000 $

• Поліція
  • FIB
  • Армія
  • Інші держструктури

5. Резервний фонд надзвичайних ситуацій — 1.000.000 $

• Масові ДТП
  • Терористичні загрози
  • Катастрофи
  • Спецоперації силових структур

6. Підтримка медперсоналу — 1.000.000 $

• Премії за понаднормові зміни
  • Мотиваційні виплати
  • Зменшення кадрового дефіциту

Заключна частина

Хочу наголосити: інвестиції в медицину — це прямі інвестиції в безпеку та стабільність штату. Без належного фінансування лікарня ризикує опинитися у ситуації, коли не зможе оперативно реагувати на надзвичайні події, що напряму вплине на рівень смертності та ефективність роботи інших державних структур.

— Електронна пошта заявника: evil_pe4enka

З повагою,
[Jackson Teller]

Дата: 21.01.2026
Пiдпис: JacTeller​

Kanzler Washington

Шановний гравець
31 Жов 2025
148

— Я Головний лікар EMS Hospital, звертаюсь до Вас з проханням звернути увагу на важливу проблему, яка потребує невідкладного вирішення.
Звертаюся до вас від імені керівництва та всього медичного персоналу Державної лікарні штату у зв’язку з критичною нестачею фінансування медичної системи та необхідністю її негайного дофінансування у поточному бюджетному періоді.

Протягом останніх тижнів лікарня працює в умовах постійно зростаючого навантаження. Щоденно фіксується велика кількість:

• важких дорожньо-транспортних пригод,
  • збройних конфліктів і кримінальних інцидентів,
  • поранених співробітників поліції, FIB та армії,
  • екстрених викликів швидкої допомоги.
У середньому лікарня обслуговує 200–300 пацієнтів на добу, з яких понад 30% — державні службовці, що отримали травми під час виконання службових обов’язків.

Поточний фінансовий стан

На сьогодні лікарня стикається з такими проблемами:
  • Запас медикаментів першої необхідності забезпечує роботу менше ніж на 7 днів
  • Частина обладнання використовується понад допустимі норми зношення
  • Автопарк швидкої допомоги потребує регулярного ремонту та заправки
  • Відсутній резервний фонд на надзвичайні ситуації

ОБҐРУНТОВАНИЙ БЮДЖЕТНИЙ ЗАПИТ

У зв’язку з вищезазначеним, просимо виділити цільове фінансування у розмірі 5.000.000 $, яке планується розподілити наступним чином:

1. Медикаменти та витратні матеріали — 1.000.000 $

• Аптечки, ін’єкції, знеболювальні
  • Медичні набори для реанімації
  • Витратні матеріали для хірургії та швидкої допомоги

2. Оновлення та обслуговування обладнання — 500.000 $

• Діагностичне обладнання
  • Реанімаційні апарати
  • Технічне обслуговування наявної апаратури

3. Служба швидкої допомоги — 1.000.000 $

• Паливо для карет швидкої
  • Ремонт та технічне обслуговування транспорту
  • Закупівля медичних наборів для виїзних бригад

4. Компенсація лікування державних службовців — 500.000 $

• Поліція
  • FIB
  • Армія
  • Інші держструктури

5. Резервний фонд надзвичайних ситуацій — 1.000.000 $

• Масові ДТП
  • Терористичні загрози
  • Катастрофи
  • Спецоперації силових структур

6. Підтримка медперсоналу — 1.000.000 $

• Премії за понаднормові зміни
  • Мотиваційні виплати
  • Зменшення кадрового дефіциту

Заключна частина

Хочу наголосити: інвестиції в медицину — це прямі інвестиції в безпеку та стабільність штату. Без належного фінансування лікарня ризикує опинитися у ситуації, коли не зможе оперативно реагувати на надзвичайні події, що напряму вплине на рівень смертності та ефективність роботи інших державних структур.

— Електронна пошта заявника: evil_pe4enka

З повагою,
[Jackson Teller]

Дата: 21.01.2026
Пiдпис: JacTeller​
Вітаю!
Розглянувши та ознайомившись з надаю вами інформаціює,
Прийняв рішення одобрити ваше звернення.
Найближчим часом очікуйте фінансову допомогу.
З повагою Губернатор штату!

Jacob_Gregory

Шановний гравець
4 Січ 2025
113

1745962167900-png.4443

Шановний пане Губернаторе,
Відповідно до Розділу II Статті 2.4 та Розділу IV Статті 4.2 Трудового кодексу, роботодавець має право нагороджувати працівників за сумлінну працю, а премії встановлюються відповідно до результатів роботи у грошовій формі. Також, згідно зі Статтею 1.3.3 Трудового кодексу, Уряд у виключних випадках має право запитувати додаткове фінансування для заохочення робітників.
Звертаюся до Вас із запитом на виділення коштів у розмірі 12,000,000$ (двенядцати мільйонів доларів) для преміювання агентів Federal Investigation Bureau за підсумками успішної діяльності Бюро у поточному звітному періоді.
Обґрунтування суми та результати виконаної роботи:
Зазначена сума обумовлена високим рівнем ризику, складністю виконуваних завдань федерального рівня та значними досягненнями у забезпеченні національної безпеки. Протягом останнього часу особовим складом було реалізовано наступне:
1. Боротьба з організованою злочинністю: Відділом CID було проведено низку операцій під прикриттям, що дозволило впровадитись у великі злочинні синдикати та нейтралізувати їхню діяльність «ізсередини». Було припинено масштабні канали незаконного обігу наркотиків та зброї.
2. Контртерористична діяльність: Спецпідрозділ ATF успішно провів операції зі звільнення заручників та нейтралізації терористичних загроз на стратегічних об'єктах штату. Агенти діяли в умовах підвищеного ризику для життя, забезпечуючи громадський спокій.
3. Антикорупційна діяльність та внутрішній контроль: Управлінням розвідки (DI) було виявлено та припинено факти корупції серед державних службовців, що сприяло зміцненню законності в штаті. Також було забезпечено високий рівень дисципліни та компетентності всередині самого Бюро.
4. Забезпечення державної таємниці: Бюро забезпечило надійний захист конфіденційної інформації та запобігло її витоку, що могло б мати катастрофічні наслідки для безпеки штату.

Враховуючи статус FIB як закритої федеральної організації та винятковий вклад агентів у стабільність регіону, прошу Вашого схвалення на виділення зазначених коштів для підтримки мотивації та професіоналізму особового складу.

— Усі наявні докази (докази не є обов'язковими): Усі наявні докази являются Top Secret
— Електронна пошта заявника: nikolai0_0

З повагою,
Директор FIB
J.Gregory

Kanzler Washington

Шановний гравець
31 Жов 2025
148

1745962167900-png.4443

Шановний пане Губернаторе,
Відповідно до Розділу II Статті 2.4 та Розділу IV Статті 4.2 Трудового кодексу, роботодавець має право нагороджувати працівників за сумлінну працю, а премії встановлюються відповідно до результатів роботи у грошовій формі. Також, згідно зі Статтею 1.3.3 Трудового кодексу, Уряд у виключних випадках має право запитувати додаткове фінансування для заохочення робітників.
Звертаюся до Вас із запитом на виділення коштів у розмірі 12,000,000$ (двенядцати мільйонів доларів) для преміювання агентів Federal Investigation Bureau за підсумками успішної діяльності Бюро у поточному звітному періоді.
Обґрунтування суми та результати виконаної роботи:
Зазначена сума обумовлена високим рівнем ризику, складністю виконуваних завдань федерального рівня та значними досягненнями у забезпеченні національної безпеки. Протягом останнього часу особовим складом було реалізовано наступне:
1. Боротьба з організованою злочинністю: Відділом CID було проведено низку операцій під прикриттям, що дозволило впровадитись у великі злочинні синдикати та нейтралізувати їхню діяльність «ізсередини». Було припинено масштабні канали незаконного обігу наркотиків та зброї.
2. Контртерористична діяльність: Спецпідрозділ ATF успішно провів операції зі звільнення заручників та нейтралізації терористичних загроз на стратегічних об'єктах штату. Агенти діяли в умовах підвищеного ризику для життя, забезпечуючи громадський спокій.
3. Антикорупційна діяльність та внутрішній контроль: Управлінням розвідки (DI) було виявлено та припинено факти корупції серед державних службовців, що сприяло зміцненню законності в штаті. Також було забезпечено високий рівень дисципліни та компетентності всередині самого Бюро.
4. Забезпечення державної таємниці: Бюро забезпечило надійний захист конфіденційної інформації та запобігло її витоку, що могло б мати катастрофічні наслідки для безпеки штату.

Враховуючи статус FIB як закритої федеральної організації та винятковий вклад агентів у стабільність регіону, прошу Вашого схвалення на виділення зазначених коштів для підтримки мотивації та професіоналізму особового складу.

— Усі наявні докази (докази не є обов'язковими): Усі наявні докази являются Top Secret
— Електронна пошта заявника: nikolai0_0

З повагою,
Директор FIB
J.Gregory
Вітаю!
Розглянувши та ознайомившись з надаю вами інформаціює,
Прийняв рішення одобрити ваше звернення.
Найближчим часом очікуйте фінансову допомогу.
З повагою Губернатор штату!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі