Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо [Government] Електронні заявки на працевлаштування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vlad Kortes

Лідер
1 Кві 2025
51
1754278954045.png

Електронні заяви на працевлаштування в Уряд штату Сан-Андреас

Електронні заяви на працевлаштування в уряд — це сучасна альтернатива традиційному процесу подання заяв на роботу в Уряд штату Сан-Андреас.​

— ПРО ЕЛЕКТРОННУ ПРИЙМАЛЬНЮ —

У межах програми спрощеного працевлаштування, реалізованої Губернатором штату Сан-Андреас, введена можливість подання заяв в електронному форматі. Просимо уважно ознайомитися з Порядком направлення звернень у формі електронного документа через офіційний інтернет-портал Уряду штату.​

— ВИМОГИ ДО ЗАЯВ —

- У зверненні необхідно вказати прізвище, ім'я, а також контактну інформацію.
- У текстових полях звернення необхідно вказати інформацію відповідно до встановлених вимог.
- Заява повинна бути оформлена за встановленою формою.
- Для працевлаштування громадянин зобов'язаний надати чинну медичну документацію, що підтверджує його поточний стан здоров'я, а також відповідати вимогам правової репутації (відсутність заборон на державну службу).​

— ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ В GOVERNMENT —

“Приєднуйся до Government — стань частиною команди, яка створює порядок, забезпечує справедливість і будує майбутнє штату! Впливай на розвиток суспільства, реалізуй амбіції та служи людям із гордістю! Обирай бажану посаду на майбутнє, залишай заявку.”

Опис заявок, на які ви можете стати одразу через написання заявки:
- Стажер USSS [1]
- Стажер юридичного департаменту [1]

Опис посад Government:
1. Агент USSS – Забезпечує безпеку перших осіб штату та осіб з недоторканістю , виконує оперативні завдання та працює у зоні ризику.
2. Керівник USSS – Організовує роботу служби, координує місії та забезпечує найвищий рівень безпеки для урядовців.
3. Співробітник юридичного департаменту – Вирішує юридичні питання, консультує громадян і підтримує правопорядок. Допомагає депутатам, адвокатам та прокурорам.
4. Адвокат – Захищає права громадян у судах, займається аналізом справ і консультує клієнтів за вимогою.
5. Прокурор – Представляє інтереси держави у судах, контролює дотримання законів та проводить розслідування з метою контролю державних організацій.
6. Керівник Адвокатури – Відповідає за роботу адвокатів, контролює якість послуг та організовує процес роботи та навчання.
7. Головний Прокурор – Вища посадова особа у системі прокуратури своєї юрисдикції. Координує дії прокурорів, працює над важливими державними справами.
8. Міністр – Очолює конкретне міністерство, керує напрямками, пов’язаними із розвитком штату.
9. Судовий контроль – Наглядає за процесами у судах, забезпечує справедливість та відповідає за дотриманням вироку суду.
10. Суддя (Суд першої інстанції, Апеляційний суд) – Вирішує долі громадян, керуючись законодавством. Приймає рішення у складних справах.
11. Депутат – Працює над законами та корегуванням законодавчої бази, обговорює важливі проєкти, представляє інтереси громадян.
12. Голова Уряду – Організовує роботу уряду та відповідає за реалізацію законів.​

— ПОСИЛАННЯ НА ФОРМУ (КЛІКАБЕЛЬНО) —

Перейдіть за вказаним посиланням для заповнення заяви на працевлаштування. Після завершення терміну розгляду з вами зв'яжеться уповноважений представник Government.​

Вкладення

• 1743720559060.png
    1743720559060.png
    227.7 Кб · Перегляди: 387
Останнє редагування модератором:

Maksym Wayne

Козак
13 Гру 2024
3
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Maksym Wayne
2. Ваш вік: 23 років
3. Досвід роботи. (детально): В цей штат переїхав нещодавно. Загалом розпочав свою діяльність та кар'єру з Уряду. В ньому після посади Ліцензера я зайняв посаду Керівника Секретаріату. На цій посаді я організовував процес роботи співробітників, які видають ліцензії та проводять консультацію громадян. Після отриманого досвіду на цій посаді я написав заяву на переведення у Адвокатуру. Завдяки своїй праці та поглибленому вивченню законодавства штату та діяльності Уряду я зайняв посаду Заступника Керівника Адвокатури. На цій посаді я перш за все допомагав Керівнику Адвокатури, займався працевлаштуванням та навчанням співробітників. Також займався видачею ліцензій приватним адвокатам. Через кілька місяців, отримавши досвід на цій посаді, був виданий указ Губернатора про призначення мене на посаду Керівника Адвокатури. На цій посаді я був відповідальним за діяльність Адвокатури та надання якісних послуг громадянам. У межах цієї діяльності, я допомагав Губернатору із законодавчою базою штату, розробляв практичні завдання та електронні тести, змінював у кращу сторону систему підвищення, набирав якісний состав та збільшував активність Адвокатури в цілому. Окрім цього я займався реєстром та налогами від приватних адвокатів.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Керівник Адвокатури.
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні:
Сильні сторони: маю досвід на цій посаді, відповідальний, активний, наполегливий.
Слабкі сторони: перший час тяжко звикнути до нового кола спілкування. Ще замічав, що деколи беру всю роботу, розраховуючи тільки на себе. На мою думку, для того, щоб виправити свої помилки - перш за все варто їх визнати.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Максим
2. Ваш Вік: 21 років
3. Ваше місто проживання: Тернопіль
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Ця фракція розвиває хороші якості людини такі, як: навички спілкування, менеджмент, відповідальність. Також розвиває мислення та дає розуміння, як працює Уряд всередині. Завдяки Уряду, а саме Міністерству Юстиції багато людей бажають отримати юридичну освіту. Також з досвіду скажу, що завдяки посаді Керівника Адвокатури, легше стало організовувати день, висловлювати свою думку та підвищились менеджерські якості. Хочу вступити в Адвокатуру.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: В GOV маю досвід такий, як: Керівник Секретаріату, Заступник Керівника Адвокатури, Керівник Адвокатури.
6. Ваш Discord: maksgo4621
7. Ваш Telegram: maksimgolovn

Останнє редагування:

Danylo_Hrytscov

Козак
17 Гру 2024
5
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Danylo_Hrytscov
2. Ваш вік: 23
3. Досвід роботи. (детально): в даному штаті відсутній
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: суддею
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні:
стресостійкий, швидко вчусь, терпіливий, витривалий, рішучий.

--------------------------------------------------------------------------$---------------------------------------------------------------------------

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Данило Грицьков
2. Ваш Вік: 14 років
3. Ваше місто проживання: Хмельницький
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: до відкриття дуже багато грав в Ukraine GTA де дуже багато пробув в МР Д та ВРУ, в більшості займав посадду судді тому й бажаю зайняти пост судді.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: в інших фракціях на Ukraine GTA 5 не був
6. Ваш Discord: danjill
7. Ваш Telegram: Dangil0128

Останнє редагування:

Oliver Raze ♡

Адміністратор на пенсії
11 Жов 2024
32
pngwing.com.png

IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Oliver Raze
2. Ваш вік: 24
3. Досвід роботи. (детально):
Маю юридичну, військову та медичну вищу освіту.
Працював заступником голови відділу "Військових медикиів"
Працівник прокуратури у відставці інших штатів.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Головою Уряду/суддя
Стресостійкий, справидливий, креативний та багато інших. На мою думку негатисні - відсутні.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Тарас
2. Ваш Вік: 15
3. Ваше місто проживання: Київ
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Мені цікаво відігравати дану роль в грі
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: на інших проєктах, суддя, зам. ген. прокурора, прокурор, деп.хед FSD та багато іншого.
6. Ваш Discord: oliver_ug1

7. Ваш Telegram: oliver_ug

Останнє редагування:

Sergey Stechkin

Новий гравець
23 Гру 2024
2
pngwing.com.png

IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Sergey Stechkin
3. Досвід роботи. (детально): Закінчив національну юридичну академію штату з відзнакою. Проходив стажування в Апеляційному суді іншого штату, буд неодноразово заохочений правами Губернатора штату.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Керівником адвокатури
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: послідовний, розбірливий, досвідчений, молодий і наполегливий, амбіційний та енергійний.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Сергій
2. Ваш Вік: 34
3. Ваше місто проживання: м.Запоріжжя
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: люблю бюрократичну роботу, маю бажання спробувати себе в адвокатурі.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: маю досвід керівника СБУ, міністра внутрішніх справ та адміністратора на проекті GTA Ukraine.
6. Ваш Discord: stechkin_sergey
7. Ваш Telegram: @Umbrella_in

Hayden King

Новий гравець
17 Гру 2024
7
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Hayden King
2. Ваш вік: 29 років
3. Досвід роботи. (детально): В цей штат переїхав недавно, працював в уряді в іншому штаті, спочатку займав посаду агента USSS, після чого був переведений на посаду помічника судді першої інстанції, через хорошу роботу мене назначили керівником відділу комунікації з громадянами, головним амбасадором з медіа.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Перспективним суддею першої інстанції або апеляційного суду.
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: Високий рівень відповідальності, комунікабельність і вміння слухати, стресостійкість. На мою думку, негативні риси відсутні.
ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Віталій
2. Ваш Вік: 17 років
3. Ваше місто проживання: Львів
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Є досвід в даній сфері та впевнений, що зможу гідно виконувати свою роботу. Хочу грати в роль судді.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: GTA 5 RP: Агент USS, Помічник судді, Головний амбасадор government з медіа.
6. Ваш Discord: ghoutt

7. Ваш Telegram: @iluff

Останнє редагування:

Dmitry Kopytskiy

Губернатор. Працюю над покращенням цього свiту.
29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Palych Yahiko
3. Досвід роботи. (детально): досвіду на практиці немає але гарно знайом з законами штату
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: адвокат
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: цілеспрямований та комунікабельний
ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Іван
2. Ваш Вік:15
3. Ваше місто проживання: Харків
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: давно хотів себе спробувати в цій сфері та працювати адвокатом
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Працював в НПУ К(майор) та СБУ К(Ст. Лейтенант) тому добре знайом зі сферою законів
6. Ваш Discord: vank357
7. Ваш Telegram: @vankerq

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Kostiantyn Popovych.
2. Ваш вік: 35 років.
3. Досвід роботи: -.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government? Головою Законодавчого органу влади.
Слабкі: впертий (Це мені підказали, інші зможемо побачити під час роботи)
Сильні: рішучий, впевнений, розуміючий, відповідальний.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Костянтин.
2. Ваш Вік: 16 років.
3. Ваше місто проживання: місто Одеса.
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого?: Тому що маю достатньо досвіду, відповідну освіту, хоч і не державну, є бажання, є ініціатива, є відповідно друзі які мене будуть підтримувати, в ролі Голови Уряду(Парламента)/Міністр Юстиції.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення?: Вказано у профілі форуму історію на Ukraine GTA, маю досить значний досвід у правознавстві, вигравав обласні олімпіади з права, маю сертифікат про проходження приватної юридичної школи, загалом цікавлюсь ще з дитинства цим. (Загалом граю на RP проєктах з 2016 року, і майже завжди був у держ. структурах)
6. Ваш Discord: kostiantynpopovych
7. Ваш Telegram: @kostiantynpopovych

Вiтаю! Розглянувши заявку, виношу вердикт: Схвалено

Зв'яжіться зі мною в Discord/Telegram: kopytskiy.​

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Ім’я та Прізвище: Archi Heartwell
2. Ваш вік: 38 років
3. Досвід роботи: Я Archi Heartwell вступив до лав Національної Гвардії ще будучи молодим хлопаком, обіймав посаду рядового солдата, та с часом пройшовши крізь тернистий та тяжкий шлях, пішов у відставку в званні Генерал-Лейтенанта
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Віце-Губернатор Штату
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у кар’єрному зростанні:
• Сильні: Серйозний, вічливий, з навичками вистроїти чітко свою позицію та думки
• Слабкі: Не люблю голосистих людей які завжди звикли кричати.

OOC інформація:
1. Ваше Ім’я: Артем
2. Ваш вік: 28 років
3. Ваше місто проживання: Миколаїв
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Хочу відкрити для себе нову посаду якої ще не бачив на інших серверах, а саме Депутат. Маю бажання допогати с законами та чиними нормативно-правовими актами штату
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: На інших українских проєктах займав такі посади: ARMY ( Заступник Генерала, 4 терміна( якщо не більше) Goverment ( Віце-Губернатор, 2 терміни, Міністр фінансів, 1 термін) FIB ( Заступник Директора, 2 терміни )
6. archi8395
7. Ваш Telegram: @Archi_9111

Зв'яжіться зі мною в Discord/Telegram: kopytskiy.

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Blato Hoodthugger
2. Ваш вік: 35
3. Досвід роботи. (детально): - Перебував 3 роки на посаді Генерального Прокурора, за весь час перебування на цій посаді мною було подано багато законодавчих ініціатив, одна з цих ініціатив це "Пенсійна реформа" завдяки якій штат функціонує по сьогоднішній день та громадяни отримають виплати при досягненні ними 60-ти років. Після успішного терміну Генерального Прокурора був обраний на посаду Губернатора де успішно простояв 4 роки. За час перебування на посаді Губернатора також були внесені не мало важливі законодавчі зміни, а саме: "Закон про недоторканість", "Закон про діяльність Офісу генерального Прокурора"
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Міністр Юстиції
Слабкі: Легка напруженість у не зрозумілих сиутаціях
Сильні: Знання законодавчої бази, рішучість,стриманість,цілеспрямованість, комунікативні навички.
-----------------------------------------------------------------------------+$+------------------------------------------------------------------------
ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Ростислав
2. Ваш Вік: 28
3. Ваше місто проживання: Львів
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: 4+ років досвіду у Говерменті на високих посадах, високе знання РП процесу у державних фракціях, хотів би бачити себе в органах прокуратури та на посаді Мністра Юстиції.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Губернатор 3 терміни, Віце-Губернатор 3 терміни, Міністр Національної Безпеки 2 терміни,Генеральний Прокурор 5 термінів.
6. Ваш Discord: trump0900
7. Ваш Telegram: @trump0900

Зв'яжіться зі мною в Discord/Telegram: kopytskiy

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63

IC Інформація:

1. Ваше Імʼя та Прізвище: Frank Roosevelt
3. Досвід роботи. (детально): Наразі відсутній
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Віце-Губернатором штату.
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: Я швидко вчуся, маю коротку пам'ять на погані моменти, та довгу пам'ять на чудові моменти. Слабких сторон не маю.

ООС інформація

1. Ваше Імʼя: Аарон
2. Ваш Вік: 18
3. Ваше місто проживання: Відень
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Мене дуже цікавить політика та все що зв'язано із законами. Хочеться спробувати себе на новому проєкті, на посаді прокурора або адвоката. Коротко, але по суті.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Взагалом, я в реальному житті знаходжуся у політичній партії, де займаю посаду у відділі PR в районному відділі партії (В кожному районі є своя юрисдикція партії). Також доволі довгий час як я вказав вище цікавлюся законами, та взагалі правовою роботою. Ну і є студентом факультета права в Університеті. Щодо проєктів, був двічі президентом Південної України.
6. Ваш Discord: skhnvv
7. Ваш Telegram: @asv122601

Зв'яжіться зі мною в Discord/Telegram: kopytskiy​

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
Переглянути вкладення 624

IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Crowley Sacrement
2. Ваш вік: 42
- В цьому штаті на разі досвіду не маю. Загалом я
розпочав свою кар'єру як окружний прокурор і маю досвід роботи в цій якості. Після цього я став федеральним прокурором, що дало мені відповідний досвід і розширило мої навички роботи над більш серйозними справами на рівні штату. Я почав отримувати підвищення через мою ефективність і лідерство, в результаті чого я зрештою отримав призначення на посаду заступника генерального прокурора штату San Andreas. Перед тим, як приєднатися до офісу генерального прокурора, я обіймав керівні посади у FIB, що дозволило мені отримати цінний досвід у боротьбі з насильством і корупційними загрозами на федеральному рівні. У FIB я займався розробкою нових способів покращення оперативної ефективності органів правопорядку. Потім я приєднався до офісу генерального прокурора штату San Andreas частково через увагу, яку моя робота в FIB привернула до моїх навичок лідерства і аналізу. Мені здавалося вірогідним, що завдяки моєму минулому досвіду та ймовірному потенціалу я буду дуже ефективним у цій сфері, тому я прийняв запрошення. Мій попередник і колишній генеральний прокурор штату San Andreas, перед своєю відставкою, порекомендував мене на посаду Генерального прокурора, ґрунтуючися на моїх минулих досягненнях та моїй ефективній управлінській здатності. Після цієї підтримки сенат штату затвердив мене на цю посаду. На даний момент, через сімейні обставини, я мав переїхати в цей штат, тому склав повноваження і тепер шукаю посаду виходячи із свого досвіду.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: співробітником Генеральної прокуратури
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: Аналітичне мислення, здатність працювати в умовах стресу або під тиском, лідерські якості, щодо слабких: перфекціонізм, ідеалістичні очікування

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Євгеній
2. Ваш Вік: 22
3. Ваше місто проживання: Чернігів
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Генеральний прокурор
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Majestic, 5rp: багато грав у прокуратурі (окружний, федеральний прокурор, Генеральна прокуратура), є повне розуміння у складанні кейс файлів, постанов, наказів є формуляри, шаблони у Figma, часто виступав в ролі держ. обвинувача в суді, тобто є досвід та розуміння, є непогане розуміння в юриспруденції в цілому, адже модель законодавства на будь якому проекті пишется з реально існуючого. Відповім на будь-які питання з цього приводу.
6. Ваш Discord: crowleyclaus
7. Ваш Telegram: @la5kovoebu

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
Переглянути вкладення 632

IC інформація:

1. Ваше Імʼя та Прізвище: Bogdan Muerte.
2. Ваш вік: 28 років.
3. Досвід роботи. (детально): Служба в армії, після армії працював юристом. Після неприрівної роботи юристом став допомагати прокуратурі у їхній діяльності за штатом.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Прокурор
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: Я адекватна та стресостійка людина. Креативна та маю непогані навички у психології та законодавстві штату. Впевнений про йду на посаду, описану мною в заяві, знаючи чим по правді повинен займатися прокурор у штаті. Мене не цікавлять гроші як основна мотивація роботи у багатьох, хто йде в уряд. Я маю особисту мотивацію та бажання наводити лад у штаті та виконувати суворо свої обов'язки.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Богдан.
2. Ваш Вік: 20.
3. Ваше місто проживання: Київ.
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Вирішив спробувати щось нове для себе і де краще зможу розцвісти як особистість проявивши себе на РП ролі.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Є великий досвід у різних фракціях, включаючи уряд. Я розумію роботу прокуратури і мені подобається їхня діяльність у штатах та обсяг прав. Крім цього я маю лідерські навички та креативність, що допоможе мені розвивати прокуратуру та взаємодіяти з різними фракціями виступаючи у ролі державного обвинувача.
6. Ваш Discord: vandefulchik.
7. Ваш Telegram: @podsolnuhboda

Вiтаю! Розглянувши заявку, виношу вердикт: Вiдмовлено

Оформіть заявку більш презентабельно.​

Останнє редагування:

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
Переглянути вкладення 817
IC інформація:
1. Ваше Ім’я та Прізвище: Denys Hukalo
2. Ваш вік: 35 років
3. Досвід роботи: -
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Головний Прокурор
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у кар’єрному зростанні:
• Сильні: Наполегливість, відповідальність, уважність до деталей, вміння працювати в команді.
• Слабкі: У складних чи напружених моментах може трохи знервуватися, але швидко приходить до тями.

OOC інформація:
1. Ваше Ім’я: Денис
2. Ваш вік: 16 років
3. Ваше місто проживання: Запоріжжя
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Хочу долучитися до фракції, щоб отримати цікавий досвід, розвивати свого персонаж та брати участь у важливих подіях RP. Планую почати з нижчих посад, але маю амбіції розвиватися до вищих ролей.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Досвіду поки немає, але готовий вивчати механіку гри та виконувати свої обов’язки на найвищому рівні.
6. Ваш Discord: drtstst
7. Ваш Telegram: @Ddtstt

З повагою,
Denys Hukalo

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище:Stepan Young
2. Ваш вік:23
3. Досвід роботи. (детально):Мій досвід роботи полягає на тому що я коли закінчив свою службу в армії Пішовши вивчатися в юрисдикцію хотів попробувати себе прокурором після того Мій досвід роботи полягав на тому що я дивився як прокурора та адвокати працюють в своїй структурі та уважно слідкував та записував всі їхні недоліки та плюси як вони це роблять професійно
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government:Генеральний прокурор
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні:мої млабкі сторони те що я можу не контролювати себе сильні сторони я кваліфікований та уважний швидко сприймаю інформацію та швидко знаходжу рішення її
ООС інформація:
1. Ваше Імʼя:Stepan
2. Ваш Вік:17
3. Ваше місто проживання:Łódź
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого:хочу розвивати проект та хочу пробувати себе у ролі прокурора на інших організаціях у ролі Прокурора
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях:
FIB-DH-AFT
GOV-адвокат
LSPD-CPD-C.Cержант
НПУ К-З-L
НПУ X-З-L
ЗСУ-З-L
СБУ К -Майор
СБУ Д-Майор
МР Д- Г Пр
6. Ваш Discord:stepan071234
7. Ваш Telegram:ТИК

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Igor Kolomoyskij
3. Досвід роботи. (детально):-
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Председатель верховного суда
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: аналитичный, стрессоустойчивость, юридическое образование, быстро учусь на ошибках

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Богдан
2. Ваш Вік: 18
3. Ваше місто проживання: Киев
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: судья першої інстанції
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Начальник ОРП министра финансов,
Прокурор
6. Ваш Discord: willard8968
7. Ваш Telegram: @willared1

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
Переглянути вкладення 677IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Stella Satoshi
2. Ваш вік: 28
Мій досвід роботи в Уряді варіюється від роботи секретарем до управління великими проектами. Починаючи з посади секретаря, я поступово розвивалася і здобула цінний досвід взаємодії з різними департаментами, Міністерствами та зрозуміла їхні особливості. Це дало мені глибоке розуміння внутрішніх процесів, робочих процесів та взаємодії з різними рівнями управління. На керівній посаді я успішно завершила проект із впровадження нової медичної технології. Мій досвід роботи у великих командах та плідної співпраці із іншими організаціями підкреслюють мої сильні управлінські та комунікаційні навички.Я впевнена,що мій досвід і навички зроблять мене цінним членом вашої команди.
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government:
Міністр охорони здоров'я, або інше міністерство.
> Сильні сторони: Мій основний актив – це швидке навчання. Я швидко адаптуюсь до нових умов та легко опановую нові системи. Крім того, я володію відмінними комунікативними навичками, вмію працювати як в команді, так і самостійно, і орієнтована на результат. Моя ціль Якість, а не Кількість.
> Слабкі сторони: Інколи моя перфекціоністська натура може призводити до зайвої витрати часу на деталі, тому я буду працювати над цим.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Анна
2. Ваш Вік: 19
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: В залежності від вакантної посади, маю широкий спектр досвіду.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях:
За період своєї лідерки розглянула більше 50 законопроєктів, провела багато змін та наладила роботу у фракції, закінчила термін з максимальної кількістю балів.
Досвід на інших серверах:
Lead. GOV
Dep. Lead. GOV x2
Міністр Національної Безпеки x2
Окружний Суддя
Адвокат
Міністр Праці x2
Керівник Департаменту Охорони Здоров'я x3
Заступник Керівника Департаменту Охорони Здоров'я x1

6. Ваш Discord: zubazhinnya
7. Ваш Telegram: @zubazhinnya

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище:Freddy Fazber
2. Ваш вік:20
************************************************* 7 ранг пра-во
СБУ К. Лейтенант
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Дуже впізнаваємим Адвокатом штату
Сильні-Дуже швидко вчусь на своїх помилках та швидко можу зреагувати в любій ситуації.
Слабкі-Дуже нервовий.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя:Роман
2. Ваш Вік:14
3. Ваше місто проживання:Івано-Франківськ
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Адвоката. Хочу попробувати себе адвокатом на різних проектах
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: більше 500 успішних справ на Арізоні
6. Ваш Discord:ad.am.ov
7. Ваш Telegram:knowmoments

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Daniff Kuchiki
2. Ваш вік: 27
3. Досвід роботи. (детально): Поки немає
4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Адвокатом
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: Я багато знаю про цю посаду, швидко вчуся
ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Денис
2. Ваш Вік: 15
3. Ваше місто проживання: Полтавська область
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Я бажаю захищати громадянин в ролі адвоката
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Поки немає
6. Ваш Discord: nedaniff
7. Ваш Telegram: @denismarov

Dmitry Kopytskiy

29 Жов 2024
63
IC інформація:
1. Ваше Імʼя та Прізвище: Maverick Sacrement
Закінчив юридичний факультет Університету Лос-Сантоса з відзнакою, спеціалізуючись на кримінальному праві. Кар’єру розпочав як помічник прокурора в Блейн-Каунті, де здобув репутацію наполегливого професіонала. Пізніше обіймав посаду окружного прокурора в Лос-Сантосі, успішно розкриваючи масштабні корупційні схеми та борючись із організованою злочинністю.
Незважаючи на численні нагороди, залишив посаду через розчарування в системі, вирішивши використати свої знання для боротьби за справедливість іншими шляхами.

4. Ким бачите себе через рік роботи в Government: Заступник генерального прокурора.
5. Ваші слабкі та сильні сторони, котрі будуть допомагати або заважати у карʼєрному зростанні: Мої сильні сторони — аналітичне мислення, стресостійкість, лідерство та принциповість. Слабкі — перфекціонізм, недовіра до інших і схильність до перевантаження роботою.

ООС інформація:
1. Ваше Імʼя: Єгор
2. Ваш Вік: 22
4. Чому бажаєте грати у фракції Government та в ролі кого: Прокурор ЛС. Маю прагнення здійснювати ефективний контроль, виявляти слабкі місця у роботі фракцій та усувати їх задля підвищення ефективності та оптимізації їх функціонування.
5. Який досвід маєте та які маєте досягнення у аналогічних фракціях: Є досвід гри на інших проектах в у аналогічних фракціях, займав ролі прокурора та адвоката. Є повне розуміння обов`язків та систем.
6. Ваш Discord: yehorius.
7. Ваш Telegram:
chernihivec

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі