Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено GOV | Taras Rudoi | 3.17 ПДО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lee_Long

Козак
20 Гру 2024
34
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Taras Rudoi
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 16755
  3. Ваш нікнейм: Sancho Amore
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 5997
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): bondar5718
  6. Суть скарги: У ході розслідування генеральний прокурор виніс своє мотивоване рішення відпустити затриманого громадянина на посаді заступника директора департаменту охорони здоров'я, обгрунтувавши це тим, що це міністр і він має статус недоторканності хоча згідно закону про недоторканність статті "2.1. До осіб, на яких поширюється недоторканність, відносяться: в переліку немає зам міністрів. У зв'язку з цим на мою думку від ген прокурора було порушено 3.17 ПДО (3.17 Прокурорам та суддям заборонено виносити завідомо неправомірні рішення, які очевидно порушують RP логіку. | Warn / Ban 3-7 днів)
    Також дії віце губернатора у допросній ЛСПД порушують РП- логіку при тому ніхто не переходив з ІC в OOC.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): ТИЦЬ
  8. Дата та таймкод порушення: 14.06.2025 тайм-код вироку прокурора (31:00-32:30) (38:55-40:00).

Вкладення

• image.png
    image.png
    100.6 Кб · Перегляди: 91
  • Риєстр діючих співробітників гова.png
    Риєстр діючих співробітників гова.png
    272.1 Кб · Перегляди: 59

Taras Rudoi

Козак
12 Жов 2024
111
Добрий день, не бачу проблеми. Кримінальне провадження відкрите, справа розглядається в межах РП процесу. щодо 3.17 Прокурорам та суддям заборонено виносити завідомо неправомірні рішення, які очевидно порушують RP логіку. | Warn / Ban 3-7 днів. Ну вирок ніякий я не виносив, винесе вирок суд)). А відпустити людину та відсторонити вас, під час кримінальної справи, мені здається так і потрібно, так і має відбуватися.

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Вітаю шановний гравець, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:
Якщо ви не згодні з рішенням ГП, зверніться до суду. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі