Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено : Francesco Leone | Некоректно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
Нікнейм адміністратора:
Francesco Leone 1584

Особистий нікнейм / статичне ід:
Ihor Fedot / 14457

Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності ( Discord): fedot7777

Суть скарги:

Вітаю. Адміністратор Francesco Leone 1584 видав мені покарання у вигляді ув'язнення на 30 хвилин за причиною "DB" (Drive-By). Я не згоден із цим рішенням, оскільки ситуація була розцінена невірно.

Хочу уточнити ключовий момент: гравець, якого я нібито переїхав, на момент контакту з моїм транспортним засобом вже лежав на землі у стані нокауту (мертвий). Таким чином, я фізично не міг завдати йой ніякої шкоди, оскільки він вже був поза грою. Вважаю, що покарання за "DB" в даній ситуації є некоректним, адже суть цього порушення полягає у навмисному нанесенні шкоди живому гравцю за допомогою авто, чого в моєму випадку не було.

Прошу адміністратора переглянути відеодокази, на основі яких було винесене покарання, та звернути увагу на цей факт. У разі підтвердження моєї правоти, прошу виплатити компенсацію за неправомірні дії та втрачений час.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Надаю скріншот, де чітко видно повідомлення про видачу покарання в ігровому чаті.

Дата видачі покарання:
10.09.2025 час 20:39

Вкладення

• RAGЕ Мultiрlауеr   10.09.2025 19_41_30.png
    RAGЕ Мultiрlауеr 10.09.2025 19_41_30.png
    676.7 Кб · Перегляди: 53
Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Переглянув відеодокази. Порушень з боку адміністратора не виявлено. Адміністратор діяв згідно регламенту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі