Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Edward l Оскарження покарання і жб на адміна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

neandertos

Козак
21 Лип 2025
18
Нікнейм адміністратора
Edward
Ваш статичний ID
22342
Звʼязок з Вами
neandertos ( discord )
Детальний опис скарги/ситуації
Цей адмін відкинув мене за те, шо я нібито не зайшов вчасно в гру ( мене вбили і я забагався, треба було перезайти ). В мене на це було 5 хвилин, я вийшов в 19;09 і зайшов в 19:12, в 19:12 він мене вже відкинув, 4 хвилини пройшло, бо він подумав, шо я зайшов на іншого персонажа хоча це не так, ось тут він це написа СКРІНИ ТУТ ( Щей офіцер дмить мене там видно, а адмін сказав, шо слідкував за всим, але чомусь не відкинув його ). Потім я написав, шоб він мене повернув в рп процес, нашо він сказав, шо поліція відмовилась продовжувати, А ЦЕ УХІД ВІД РП з їх боку, бо я зайшов вчасно. Він відкинув тільки мене і сказав пиши ЖБ.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/F07B0eaqdPI[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
540 хвилини деморгану.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Де саме в правилах зазначено, що у разі виходу з RP-ситуації у гравця є 5 хвилин для повернення та її продовження? Такого правила не існує.
Ви самовільно вийшли з RP-ситуації, при цьому адміністратор спостерігав за перебігом подій та не видав покарання зразу,а почекав, за даний момент із адміністратором буде проведено окрему бесіду.
Після вашого повернення в гру адміністратор видав покарання відповідно до правил.
Лише після того, як ви зрозуміли, що уникнути відповідальності не вдалося і термін покарання збільшується, ви почали наполягати на продовженні RP-ситуації.

Тому просимо сприйняти цю ситуацію як урок на майбутнє та надалі дотримуватися правил сервера.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі