Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Нікнейм адміністратора
дрейк
Ваш статичний ID
15865
Звʼязок з Вами
2231231
Детальний опис скарги/ситуації
1
Посилання на докази
1
Яке покарання оскаржуєте
1
администратор утверждает что по полям с снеговиками можно кататься на эндуро в целях сбора снеговиков. Я шарю что на эндуро можно ездить по бездорожью, но по РП ферма это грин зона то есть густонаселенная зона, тут по рп куча фермеров ходит работает, да и игроки тоже, так что ездить тут на мотоцикле все равно что в больку заехать на мопеде - нрп, не нрд.

1767010594940.png

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
1767013663029.png

какие фанаты админа ,такой и админ, очень смешно вам с собственной некомпетентности? я кажется понимаю почему пол админ состава от вас шарахается.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Переглянути вкладення 9643

какие фанаты админа ,такой и админ, очень смешно вам с собственной некомпетентности? я кажется понимаю почему пол админ состава от вас шарахается.

Вітаю. Навіть якщо адміністратор допускає помилку, це не дає Вам право подібним чином спілкуватись зі старшою адміністрацією. Ваш обліковий запис заблоковано на тиждень. Скарга взята на розгляд.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
По ситуації. Пересуватись на транспорті по івент-локаціям заборонено. Гравець отримує попередження, при ігноруванні - покарання.
Прошу вибачення за некорректну інформацію від адміністрації, вийшло непорозуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі