- 9 Гру 2024
- 61
- Нікнейм адміністратора
- Drake Cross
- Ваш статичний ID
- 1923
- Звʼязок з Вами
- Діскорд: Skini ******************************************
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю
, як не очікувано) знову скарга на Drake Cross.
Прикріпляю закон про закриті території, де сказано що особи які проникли на закриту територію отримають КК статею.
2.4. Незаконне проникнення на охоронювану територію (жовта зона) переслідується законом, і порушник несе відповідальність згідно з статті передбаченими в Кримінальному кодексу штату Сан-Андреас.
2.5. Проникнення на закриту територію (червона зона) карається відповідно до Кримінального кодексу штату Сан-Андреас.
Drake Cross видає мені DM, хоча ІС причина була відкрити вогонь по колесам, а також був ІС діалог. Но Куратору LSPD всерівно на правила проекту він просто так видає покарання.
Хочу зазначити курсор стрільби був по колесам, звісно я не маю 100% АІМ тільки по колесам, оскільки я не робот, це нереально.
Після того як розстріляв колеса сів в службову автівку і поїхав в погоню.
Де тут DM, невідомо
Drake Cross і надалі використовує Адмін статус і можливості для того щоб хоть якось зашкодити мені.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/601-i-lspd-5-28-1-%D0%94%D0%9C-%D0%B2%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%82%D0%B0%D0%BA-%D0%93%D0%9F-q-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%A0%D0%9F.14900/[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Оскарження ДМ
.