Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Drake Cross|Непрофесійне спілкування та некомпетентність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rio Anarchist

Новий гравець
31 Жов 2025
5
  1. Нікнейм адміністратора: Drake Cross
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Rio Anarchist #22642
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord): pdg_inside
  4. Суть скарги: Непрофесійне спілкування та некомпетентність, на мою думку, полягають у тому, що адміністратор, по-перше, відповів фразою «Слухайте тепер так», що не є професійним тоном. Натомість коректною була б відповідь на кшталт: «На жаль, наразі у нас немає функціоналу, який дозволяє видаляти вже завантажені треки. Допоки такий функціонал не з’явиться в особистому кабінеті, просимо слухати треки так я є». Така манера спілкування не викликала б у мене невдоволення та продемонструвала професійність адміністратора.

По-друге, як людина, що працює у технічній підтримці, я переконаний, що це питання є вирішуваним і доволі простим. Ймовірно, воно не належить до компетенції молодшого адміністратора, але мене могли б перенаправити до відповідного спеціаліста (зокрема до технічної підтримки) або запропонувати створити баг репорт для опрацювання тощо. Адміністратор Drake Cross цього не зробив.
  5. Доказ (скріншот/відео/посилання): Ticket #222967

photo_2025-11-03_18-33-44.jpg
photo_2025-11-03_18-33-56 (2).jpg
photo_2025-11-03_18-33-56.jpg

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. З адміністратором та з головним куратором буде проведена бесіда та будуть вжиті штрафні санкції. Мені шкода, що Ви зіштовхнулись з такою проблемою. У цьому випадку Ви можете створити тему на форумі у розділі пропозицій,
запропонувавши ідею створення функціоналу для видалення завантажених треків.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі