- 14 Гру 2024
- 117
- Нікнейм адміністратора
- Drake
- Ваш статичний ID
- 4747
- Звʼязок з Вами
- lutiuiy
- Детальний опис скарги/ситуації
- При розгляді моєї скарги адміністратор підрівняв мій проступок, якщо його можна так назвати до 1.32 ПДО і написав ( злив складу ), коли під мій випадок, це взагалі не підходе оскільки диспозиція цього правила, прописана як: Заборонено продавати будь-яку державну амуніцію та озброєння \ набої \ спеціальні засоби \ медикаменти.
Якщо у адміністратора є докази продажи мною цієї зброї або амуніції прошу їх переглянути старшу адміністрацію, оскільки в цей час я впевненний, що я нічого не продавав, а адміністратор або недочитав правило, або намагається захистити свою людину, що йому характерно, судячи з особистого досвіду і питаннь створених з його вчинків, на які досі тяжко дати відповідь. Прошу провести бесіду з адміністатором, та перерозглянути скаргу більш в об'єктивному форматі, звіт складу я не відкинув - це направильно тут нема питання, штраф видали, а прохання зменшити було теж було цілком адекватно і спрямовано лідеру в першу чергу, а не заступникам які влізли до цього питання
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/lead-lspd.15683/#post-49845[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- ЗЧС
-