Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено DM / RK / GZ / NRP | Багаторазове переслідування та вбивство після лікарні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

zadyra

Новий гравець
20 Сер 2026
2
Нікнейм гравця
Без поняття який нік в них)
Статичний ID гравця
45884 -21792-21870-21872
Ваш статичний ID
46163
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
tg id: moralesann
Суть скарги
Систематичне переслідування та багаторазове вбивство після виходу з лікарні. Гравці повторно знаходили нас після смерті, викрадали, надягали наручники, примусово голили персонажів та підстерігали біля Green Zone для продовження нападів.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
Все відео, але, на жаль, тільки одне відео, бо далі не знімала. Перший раз у такий ситуації з аморальною поведінкою гравців.
Група гравців протягом тривалого часу цілеспрямовано переслідувала мене та гравців, які перебували разом зі мною.

Спочатку, коли я їхала в автомобілі разом із двома іншими гравцями, зазначені гравці напали на нас, відкрили вогонь та вбили нас. Під час ситуації в мою сторону також лунали образи, зокрема мене називали «****************************ою».

Після потрапляння до лікарні та завершення попередньої ситуації я виїхала звідти уже з іншим гравцем на іншому автомобілі. Ті самі гравці знову цілеспрямовано знайшли нас та повторно розстріляли.

Після цього нас реанімували, закували в наручники та без зрозумілої RP-причини/повноцінної RP-ситуації примусово змінили зовнішність персонажів — поголили мене та іншого гравця налисо. Після цього нас знову розстріляли.

Після чергового потрапляння до лікарні ті самі гравці знову перебували біля лікарні та фактично очікували нашого виходу. Після того як ми залишили Green Zone, вони одразу продовжили переслідування та провокації: під'їжджали до межі Green Zone, били/підсікали нас та намагалися витягнути ситуацію за межі безпечної зони, щоб знову продовжити агресивні дії.

Таким чином, це була не одна RP-ситуація, а багаторазове цілеспрямоване переслідування одних і тих самих гравців після кількох смертей та респавнів у лікарні.

Прошу адміністрацію перевірити дії зазначених гравців на предмет DM / NRP-поведінки / порушення правил Green Zone та переслідування із Green Zone / порушення правил викрадення та примусової зміни зовнішності персонажа / можливого RK або інших порушень загальних правил сервера.

Прошу також врахувати систематичний характер дій: після кожного потрапляння наших персонажів до лікарні гравці знову знаходили нас та продовжували агресивну ситуацію.

zadyra

Новий гравець
20 Сер 2026
2
photo_2026-08-20_02-06-19.jpg
Ще доказ того, що вони переслідували нас біля лікарні і не давали проходу.

Anomalchik Kitsa

Шановний гравець
19 Чер 2026
137
Вітаю шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Надайте повний відкат ситуації протягом 24 годин.​

Anomalchik Kitsa

Шановний гравець
19 Чер 2026
137
Вітаю шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуте.

В скарзі відмовлено через відсутність повного відкату.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі