Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vane4ka

Козак
11 Гру 2024
23
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 20476, 1093,28023,2570,26398.
  3. Ваш нікнейм: Toma Syndicate
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:1202
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): prosttoma
  6. Суть скарги: типы уничтожили машину что являеться нарушением DM car я считаю что это не рп момент так как машина из-за 60 в реальной жизни не взрываеться а также грабители бы не стали расстреливать машину на трассе общего пользования с постоянным потоком потому прошу вернуть потерянную игровую валюту в размере 314.460 долларов
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/p5YdAjgftm8
  8. Дата та таймкод порушення: 14:30 24.10.2025

Babai Marcello

Отаман
4 Тра 2025
168
Вітаю! Вашу скаргу розглядає адміністратор Babai Marcello.
Переглянувши ваші докази роблю наступні висновки:
по вашому запису не видно жодних порушень зі сторони інших гравців. надайте запис з початку ситуацуії протягом 24-х годин.

vane4ka

Козак
11 Гру 2024
23
я не говорю про дм и т.д. я говорю про потерю имущества на откате слышно выстрелы и что фура взрываеться после чего отправляеться на парковку

Babai Marcello

Отаман
4 Тра 2025
168
тут я можу вам лише відповісти що відшкодовують майно втрачене лише через баги, майно втрачене через РП події не відшкодовують. Також для відшкодування втраченого майна окремий розділ, але скоріше за все вам там дадуть таку саму відповідь.
на вашому відкаті не зафіксовано гравця який пошкодив вашу фуру. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі