Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ShenkoEmpire

Козак
28 Лис 2025
16
Нікнейм гравця
Не запам'ятав
Статичний ID гравця
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
@Bandia22 телеграм
Суть скарги
Людина сама вирішила скоїти самосуд яка сама собі вирішила що я DB-шив авто лююдині та застрілила після чого він та його знайомі продовжували провокувати , погрожувати в чаті та виводити на конфлікт
Доказ порушення з боку іншого гравця
пропуск, пояснив причину в описі ситуації
Дата та таймкод порушення
22.11.2025 02:0+- Год
Сьогодні вночі близько 2:00-2:30 стався такий випадок

Я гравець #28786 штовхав зламану машину з парковки на ремонт людині яка мала продати цю автівку
Гравець #30033 підʼїхав до нас в момент коли випадково розвернуло авто, вийшов та вбив без слів та попередження, він вирішив скоїти самосуд тому що сам собі вирішив, що я займаюся “DMCar” це він сказав гравцю # 29557 (продавцю авто )
Скоріш за все людина використала момент та виправдала свій вчинок та зняла з себе відповідальність та передала на мене, також за короткий проміжок часу приїхало ще 2 невідомих людей статік яких я не побачив тому що лежав мертвий але вони стали на захист гравця #30033 та виправдовували його вчинок

Як я зʼявився в лікарні я написав у ВІП чат трохи грубо проте без ніяких заборонених слів на мою думку що людина #30033 без причини розстрілює людей і сам собі видумує причину чому він це зробив в захист собі

Я будучи обуреним цією ситуацію тому що таких людей постійно зустрічаєш але на кожного жалітися це марна трата часу, я ніколи не подавав скаргу на людей проте ця ситуація вивела з себе максимально

Почалися словесні розборки в чаті, з їхньої сторони були погрози по типу «кажи де ти є приїдемо тебе завалимо ще раз» і подібне, коротко кажучи виводили на конфлікт

Я будучи людиною яка не розуміє абсолютно поведінку таких ображених людей ображених на життя сказав неприйнятну річ яка є заборонена на сервері і я це визнаю так як я вже не міг стриматися та висловився в приблизно таких фразах
«Звідки такі безмамні беруться, ображені на життя, знайди собі сімʼю можливо виховають хоть якось» приблизно так
Натомість людина викрикувала і демонструвала своєю поведінкою доказувала що їй «начхати» на деморган та любі види покарань і я розумію чому
Тому що вони згодом будуть вільні та продовжать свою діяльність або просто перейдуть на твінк і будуть те ж саме продовжувати, провокувати людей і заважати ігровому процесу
Адміністратор Cepera Xpam
Видав #30033 мут на 120-160хв (точно не памʼятаю) натомість я отримав одразу бан до 05.01 при цьому ж адміністратор повністю проігнорував першопричину конфлікту з чого почалося
Також чомусь не зарахував пункт 5.19 провокація гравців на порушення серверу хоча вважаю що там це було присутнє
хоча і різниці великої нема але чому адмін видав 4.7 а не 4.8 бо прямих обзивать родичів не було а вони були спрямовані гравцю що саме він *************************************************************** та не вихований та ображений на життя я намірів образити батьків не мав, вся ситуація по факту вирвана з контексту і не звернули увагу на причину всього конфлікту а саме без причини вбивство виправдовуючи свої дії виключно за своїм рішенням без вияснення.
Я не шукав людей та не намагався когось ображати навмисно просто так
Я не прагну аби гравець #30033 отримував покарання так як вважаю що таким людям це без сенсу бо знайдуть спосіб як насолити іншим будь то інший аккаунт чи відсидять деморган чи мут і продовжать діяльність свою

Запису нема так як я не записав, а у продавця авто #29557 закінчилась памʼять і не помітив як запис вимкнувся
Проте я вважаю за потрібне висказати саме за цю ситуацію і маю надію що отримую хоча б зменшення покарання або усунення його, так як я вже відсидів 12+ годин в бані на своїх єдиних звимових вихідних від роботи і не хотілося б сидіти до кінця цих вихідних без аккаунту

Я #28786 повністю визнаю свою провину що відреагував на провокації та згадав хоча і не прям текстом і не до самих батьків але все ж таки згадав їх

Гравець #29557 погодився виступити в ролі свідка та надати любу інформацію та деталі щодо випадку

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
Скарга не підлягає розгляду, при відсутності доказів порушення з боку гравця.
Відмовлено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі