Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Daniil Perets | Оскарження покарання, обман адміністрації від #10361

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

anho

Козак
30 Жов 2025
26
Нікнейм адміністратора
Daniil Perets
Ваш статичний ID
27703
Звʼязок з Вами
ds: anho.lн
Детальний опис скарги/ситуації
1. Мене відкинули за "відкривання ящика", але гравець 10361 не міг відкрити ящик, бо до них було ще 3хв.

2. Також ДМу від мене не було, бо по мені відкрив вогонь тімейт 10361 (вони разом були на ящиках).

3. Обман адміністрації від #10361: На відкаті гравця 10361 він спеціально забрав звук з свого мікро, де чути що він погрожує. Коли він говорить в дс, то звук з його мікро є. Гравець знає, що була від нього погроза, але подає скаргу, як "ДМ" хоч ІС причина в мене була і все відповідно до правил.
у нього на записі 0:16 - він починає говорити в мікро в грі, а звуку немає, але в мене на відкаті є (відео зі своєї сторони прикріплюю).

4. Не видали покарання за ДМ гравцю який по мені відкрив вогонь #10740 (у мене на відкаті видно, але адміністратор не глянув логи).
Посилання на докази
https://youtu.be/8rkl6CDp-S0?si=7TIAvjNZWQZL_nhu
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%968712-dm-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D1%89%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%85.25771/
Оскарження покарання, обман адміністрації

anho

Козак
30 Жов 2025
26
Адміністратор Daniil Perets відредагував скаргу збільшивши покарання після того, як я залила скаргу на нього (y)Хоча я йому в тікеті описала ситуацію і сказала, що порушення від мене не було

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,311
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Вас буде випущено та видано компенсацію.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі