Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kai Castro

Козак
20 Тра 2025
53
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
4378
Звʼязок з Вами
dantyxa_6767
Детальний опис скарги/ситуації
Були на дамбі і мене відкинули за 1.3 ПСД
1.3. Заборонено бути без фракційного одягу. | Demorgan 90-120 хвилин.
Пояснення: гравці державних структур зобов’язані перебувати виключно у формі своєї фракції. Гравці кримінальних організацій повинні бути одягнені щонайменше на 70% у фракційний одяг.
Хоча це моя затверджена робоча форма прошу видати макс. покарання адміністратору так як я не один який потрапив в деморган через нього також я відсидів майже 30 хв і в кінці мене випустив мій куратор тому прошу видати компенсацію та покарання для адміністратора Danichka Swarovski
Посилання на докази
https://youtu.be/DgUL_5yZaOU?si=J-G4wgJcLuZxeDBj
Яке покарання оскаржуєте
1.3 ПСД
Не уважний на посту адміністратора,ігнорує репорти та спеціально тягне час.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Оскільки в даному заході брали участь декілька фракцій і виникла така ситуація, за якої всі учасники могли отримати мінус-бали лідеру через незатверджені форми, в процесі втрутилась ГК State, а не ваш безпосередній куратор.

Після перевірки всієї зібраної інформації було з'ясовано, що ваша форма не була затверджена новим лідером, через що ви не мали права брати участь у заході в такому вигляді. Для запобігання конфлікту інтересів та забезпечення рівних умов, ГК дала вказівку всім організаціям терміново перевірити та офіційно затвердити дрес-коди згідно з регламентом.

У зв'язку з цим, адміністратор діяв суворо в межах чинних правил. Порушень з боку адміністратора не виявлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі