- 24 Тра 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Swarovski
- Ваш статичний ID
- 40441
- Звʼязок з Вами
- airmax0696_20707
- Детальний опис скарги/ситуації
- Дану скаргу адресую виключно Головному адміністратору Noxx, оскільки попереднє звернення до ЗГА в особисті повідомлення було проігнороване, відповіді я не отримав.Мова йде про ситуацію зі скаргою на мене та подальшим покаранням за 5.6 (Spawn Kill), яке після перегляду було фактично скасовано шляхом мого розбану.
- Посилання на попередню скаргу на адміністратора:
- Посилання на скаргу на мене (де видалили мій коментар):
- Видалення мого пояснення адміністратором:
“Почув постріли та побачив, як група людей стріляє біля території BCSD. Також було видно, як вони стріляли по автомобілю прокурора, який стояв там ще з ночі. Через те, що це відбувалось прямо біля/на території BCSD і виглядало як активна загроза, я відкрив вогонь у відповідь, щоб припинити ситуацію. Також прошу звернути увагу на звуки пострілів на відкаті, можливо до цього були ще провокації, які не потрапили у запис.”Після цього моє повідомлення було видалене адміністратором, що, на мою думку, прямо вплинуло на можливість повноцінного та об’єктивного розгляду ситуації. Скоріш за все це сталось на етапі перерозгляду.Прошу перевірити логи форуму та історію видалень повідомлень, щоб встановити факт видалення та підстави для цього.
2.Редагування рішення після помилки:
Після перегляду скарги мене розблокували, однак замість відкритого визнання помилки адміністратор просто відредагував своє первинне повідомлення, прибравши звідти пункт 5.6 (SK), через який я фактично понад добу перебував у блокуванні.На мою думку, це виглядає як тихе виправлення помилки постфактум, а не прозорий перегляд ситуації.
3.По суті ситуації — сумнівне застосування SK та MDM:
Окремо хочу звернути увагу, що мені було видано не лише 5.6 (Spawn Kill), а й 5.2.2 (MDM — Mass DeathMatch).Разом з тим, з контексту ситуації не зовсім зрозуміло, яким чином у даному випадку було застосовано саме MDM, оскільки мої дії не були безпричинним масовим вбивством.На територію BCSD (мій титул/місце базування як співробітника BCSD) приїхала озброєна група людей, до цього вже були чутні постріли біля території, а також постріли по автомобілю прокурора, який знаходився там ще з ночі.Я залишав пояснення у скарзі (яке згодом було видалене), де прямо вказував:“Почув постріли та побачив, як група людей стріляє біля території BCSD. Також було видно, як вони стріляли по автомобілю прокурора, який стояв там ще з ночі. Через те, що це відбувалось прямо біля/на території BCSD і виглядало як активна загроза, я відкрив вогонь у відповідь, щоб припинити ситуацію.”Тобто навіть якщо оцінювати ситуацію по суті, у мене були IC причини для застосування зброї, а сам конфлікт виник не з моєї ініціативи.Так, я був не на зміні та не у формі (близько 5 ранку), однак це жодним чином не змінює статус території BCSD як місця мого базування та не робить озброєну групу, яка туди приїхала, “жертвами Spawn Kill”.
- Яке покарання оскаржуєте
- У зв’язку з цим прошу окремо дати оцінку обґрунтованості застосування п. 5.2.2 (MDM) та п. 5.6 (SK) у цій ситуації.
Некоректний розгляд скарги адміністратором Danichka Swarovski, помилкове застосування покарання, видалення мого пояснення у темі, редагування рішення постфактум та відсутність компенсації/реакції після скасування бану.