Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Danichka Swarovski | Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Richmond

Козак
13 Гру 2025
5
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
3643
Звʼязок з Вами
iblackmine11
Детальний опис скарги/ситуації
Прошу розглянути дії адміністратора Danichka Swarovski щодо виданого мені покарання.

Мені було видано покарання за участь у перестрілці через те, що я перебував у власному одязі, а не в кольорах своєї фракції. При цьому жодне правило не звичайним гравцям стріляти, тим більше коли стріляють по членам твоєї сім'ї. На момент події я прибув на допомогу членам своєї сім'ї, по яких велася стрілянина, та діяв виключно на стороні своєї сім'ї.

Окрім цього, під час розгляду ситуації адміністратор почав згадувати PG та TK, хоча жодного покарання за ці порушення мені видано не було. Виникає логічне питання: якщо адміністратор дійсно бачив порушення PG або TK, то чому за них не було видано покарання? Якщо ж порушень не було, то навіщо взагалі згадувати їх у відповіді на скаргу?

Складається враження, що адміністратор був настільки "возбуждьонний" бажанням знайти порушення з мого боку, що окрім фактичної причини покарання почав приписувати мені додаткові порушення. Через це його позиція виглядає суперечливою та більше схожою на спробу виправдати вже видане покарання, ніж на об'єктивний розгляд ситуації.

Також вважаю, що дії адміністратора свідчать про недостатню компетентність у розгляді даної ситуації. Замість того щоб керуватися конкретними пунктами правил та фактичними порушеннями, адміністратор почав згадувати порушення, за які навіть не видавав покарання. Подібний підхід викликає сумніви щодо правильного трактування правил та об'єктивності прийнятого рішення.

Вважаю, що покарання було видано необґрунтовано, а сама ситуація розглянута упереджено та некоректно. Прошу адміністрацію перевірити правомірність виданого покарання, дати оцінку діям адміністратора Danichka Swarovski та скасувати покарання у зв'язку з відсутністю факту порушення з мого боку.

Також хочу зазначити, що подібні дії з боку даного адміністратора спостерігаю вже не вперше. Складається враження, що адміністратор надто "возбуждьонний" у пошуку порушень та нерідко намагається притягнути гравця до відповідальності навіть за сумнівних підстав, що ставить під сумнів його неупередженість та компетентність.
Посилання на докази
https://imgur.com/a/L5i1tlD
Яке покарання оскаржуєте
1.1 ПБ
29.05.2026 15:23

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Участь у перестрілках в гетто - це кримінальнії дії. Під час будь-якого криміналу та стрілянини ви зобов'язані бути в дрес-коді своєї фракції (бути одягненим мінімум на 70% кольору). Щодо слів адміністратора про додаткові порушення і не видача їх, буде вже проводитись розмова з ним.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі