- 17 Жов 2025
- 96
- Нікнейм адміністратора: drake cross
- Особистий нікнейм / статичне ід: 10900 Dunkan Dior
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord): dombeep
- Суть скарги:
- Подаю скаргу на куратора ЛСПД, у drake сross появилася образа після того як став новий лідер на LSDP, і з фракції пішла велика кількість, його це сильно образилось, і він почав шукати любу причину, для того щоб відкидати.
1) я прийшов в LSPD влаштуватися, питаю чи можна вступити, чую від дрейка ( вас не приймуть, тому що у вас буда НРП поведінка, на що у відповідь я йому сказав (мені взагалі говорили що ти склад зливав) після чого він мені почав казати що це бан, і біля нас були люди, ті самі люди це я, мій друг, бивший працівник лспд (знайомий) він в мене запитав чи є докази, я сказав що ні, він сказав що відкине, і відкинув на 14 днів, я не казав наприклад «В мене є докази що ти склад зливав, я подам на тебе скаргу» чи щось типу того, мені сказали - я передав. На 14 днів щоб відкинути, це людина повинна щось зробити настільки страшне, шо уяви немає, а коли це навіть ніхто не чув - можна було обійтись мутом.
2) Влаштувався з іншого аккаунту у LSPD, сидимо у STATE, там дивимося відео фіксацію, заходить drake і кікнув мене, після чого забрав роль (у мене була змінен нікнейм на інший, чому забрав та кікнув - не знаю. (Дякую громовій що повернула)
3) Сьогодні граю, і бачу що відкинув дrake сross, мут на 180хв, дивлюся скаргу, а там фото, як людина біля мене стоїть, а мене вбили в зз багом, і я написав у ООС чат мат, ця «людина» мене дбшила поки я не відкинувся, і все тому що я працюю в LSPD, і тут люди до такого не привикли, і починають без причини порушувати правила, людина прикріпила лише фото, а навіщо відео? Людина напевно знає, що імено цей куратор відкидає без певних доказів. Також чому адміністратор видає покарання 180хв, це досить багато, без повних доказів?
4) також сьогодні граю, бачу викинуло з гри, нажав ф1 бачу варн, знову дивлюся, бачу як людина закінчила гру на арені і почала перекладати речі, я приїхав, та побачив порушення і затримав, де тут ПОРУШЕННЯ??????? Видали покарання за те що чекаю на місцях спавну людей, це не місце загального спавну, щоб за це відкидати + я взагалі не бачив як людина зʼявилася, лише як вона стоїть.
Посилання номер 3: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/548-4-6-ЗП.13716/
Посилання номер 4: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/550-Нонрп-госка.13735/
Прошу провести якусь бесіду з цим куратором, бо поки не пішли з лспд проблем не було. Також прошу зняти з мене мут, та варн, дякую. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): прикріпив
- Дата видачі покарання: 16.11.2025
Останнє редагування: