Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Cheat Hunter (блокування акаунту)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viacheslav_Salo

Новий гравець
26 Бер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Cheat Hunter
Ваш статичний ID
36043
Звʼязок з Вами
slivka2498
Детальний опис скарги/ситуації
іхав по гето в мене стрельнули, вбив 3-х гравців, викликали на перевірку.
Посилання на докази
https://prnt.sc/fd0w_-UJ8Ac2
Яке покарання оскаржуєте
Оскаржую проведення перевірки ПК та рішення адміністратора. По перше я діючий військовослужбовець і в момент перевірки знаходився на чергуванні де неміг користуватись стаціонарним діскордом, перевірка відбувалася через телефон. В ході перевірки самих стороніх програм виявлено не було, exe файл з незрозумілою назвою був макросами для іншої гри, з ознак використання сторонього ПО були сайти в менеджері паролів з софтами. Я не так давно прийшов на цей проект, і так були випадки де я використовував стронє ПО на ішому проекті, покидавши його, на те були свої причини. Приведу незначний аргумент, мною на персонажа проекта було задоначено близько 10 тис грн за останій місяць, людина в здоровому глузді при таких умовах буде грати з сторонім ПО?,Також перечитавши правила проекта, в них зазначено що забороненто використовувати сторонє ПО,я не знайшов інформацію в правилах про зберігання сторонього ПО на компютері, а тим паче збережені сайти в менеджері паролів. Прошу зняти блокуваня.
Cheat Hunter (блокування акаунту)

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Подайте на амністію через 30 днів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі