Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Cкарга на Andrew Amore

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Akihiko_Raze

Отец проекта
9 Жов 2024
111
  1. Нікнейм адміністратора: Andrew Amore
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Akihiko Raze #273
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановне керівництво серверу!
    Сьогодні трапилась ситуація , якщо бути точніше , то вчора.
    Гравці з банди, The Families, відкрили свій титул. Почавши стріляти по нашому автомобілі. Ми , як компетентна організація - знаємо правила крайм(загалом всі), і знаємо , що після відкриття титулу учасниками банди/мафії , ми маємо змогу запушити їх протягом 10 хв , а також вбивати всіх , хто приїжджає туди. На нас подали скаргу , адміністратор - Andrew Amore, розглянув її , винісши поспішний висновок. Я вважаю , даного адміністратора некомпетентним , тому що він в свою чергу повинен був знати за це правило , та запросити у нас відкат(якщо навіть у нас його не було) , проте представник проєкту без жодних вагань виніс свій вердик , та покарав нівчому не винних гравців з моєї організації, в тому числі - мене. Прошу покарати даного адміністратора за некомпетентність. Також видати компенсацію за відсиджаний час
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга в тексті зверху , відео відкриття титулу
  5. Дата видачі покарання: 17/01/25

Останнє редагування:

Uwe Babay

Шановний гравець
17 Гру 2024
168
Надайте повний відкат з ситуацією.
23 cек це дуже мало для того щоб дати оцінку
В мене є підстави вважати що були порушені правила 5.2 5.3 ЗПКО

Akihiko_Raze

Отец проекта
9 Жов 2024
111
Був кол , що на грувах тулять, проте там нікого не було , ми вирішили їхати на баскетбольне поле , а гравці з банди відкрили вогонь. Адмінстратор зараз спирається на правила, але до цього зрробив вид ніби правила, відкриття титулу, не існує. Soy sad з такою адміністрацією, яка починає читати правила , коли на них пишуть скарги

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. З адміністратором буде проведено окрему бесіду. Правила стосовно відкриття титулу будуть переписані у найближчому майбутньому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі