- 9 Гру 2024
- 61
- Нікнейм адміністратора
- Buffalo
- Ваш статичний ID
- 1923
- Звʼязок з Вами
- Діскорд: skinikraken
- Детальний опис скарги/ситуації
- Неоднократне порушення правил проекту, а також не знання РП складової в адмінстратора Drake Cross.Buffalo : Гравець втаранив вашу машину не навмисно,а просто не встиг зреагувати,та на відеодоказі видно,що він старався зупитини автомобіль.
Розгляньте слова Куратора Buffalo
Скарга 1
На початку відео чути як гравець Кічітся перед своїми кентіками що він затулив багато копів, повернути руль в ліво щоб не задавити працівників BCSD це адм не бере до уваги?
Buffalo : Також ви могли його заарештувати та провести процесуальні дії, для подальшого Рп-процесу,але ви вибрали інше , та просто вчинили DM, а гравець навіть не намагався втекти. на його місці я б видав покарання більше.
Даний адмістратор даже не дивися скаргу, і не дивився відкати. Де видно даже на скарзі, що гравцю надана перша допомога, наділи наручники і проводились процесуальні дії для подальшого РП-процесу. Покарання більше ? ІС причина була на те щоб відкрити вогонь на уражання? БУЛА , то яким чином ДМ ? На всіх проектах РП це не рахуєтся ДМ, бо є ІС причина.
Buffalo : Порушення від адміністратора - Вісутні.
Скарга 2Buffalo : Згідний з вердиктом адміністратора.
Адміністрація не знають що таке /do , /me команди і як їх використовати мають гравці.
Приклад:
/do Чи ведуться відео, аудео, звуко, фото запис громадянина ID 1 по переду ?
Гравець зобов'язаний відповісти:
/do Так /do Ні
Якщо гравець уникає відповіді, то це є уход від РП.
Це базове розуміння РП складової в GTA 5. Но Адміністрація Куратора Buffalo, Drake Cross мов перший раз про таке чують. Як люди займають посади якщо Базового розуміння РП відсутне
.
Buffalo : Є відчуття того,що ви займаєтесь злиттям адмін складу,тому що це не перша ваша скарга на даного адміністратора, і всі вони були відмовлені, тому наступного разу,якщо буде подана скарга від вас на адміністратора Drake Cross , та її відмовлят, ви отримате покарання у вигляді бану.
Мене питання з яких пір простий гравець проекту UG5, не має право писати скарги? Якщо гравець бачить порушення зі сторони Drake Cross то чому він не має право писати скаргу на нього? Я не бачу порушення зі сторони Куратора BCSD Adolf Navarro чому я маю кидати на нього скаргу?
Buffalo : тому наступного разу,якщо буде подана скарга від вас на адміністратора Drake Cross , та її відмовлят, ви отримате покарання у вигляді бану.
Погрози зі сторони адмістрації це нормально?
Тобто якщо буду я погрожувати адмістрації я отримаю БАН і перманент, Адмістратор погрожує гравцеві то це все ОК?
Замість того щоб почати нормально себе поводити Drake Cross видає далі просто так покарання, і не бачить порушень зі сторони своїх співробітників LSPD.
Питання до Noxx, проекту UG5 насправді цікаво щемити РП гравців замість того щоб їх спонукати поліпшувати РП складу на проекті?
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/drake-cross-i-%D0%9D%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C.14884/[/URL]_[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/drake-cross-i-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B7%D1%8F%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%82%D0%B0%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.14841/[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Оскарження вердикту.
.