Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Buffalo повне нерозуміння рп составної

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора:Buffalo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 15865
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги:

адміністратор видає мені покарання за ООС образи, хоча я не переходила на ООС.
    так само адміністратор видає слабке покарання гравцю не дивлячись на повторюваність його порушень.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4252-16585-оос-образи.12409/
  6. Дата видачі покарання:

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4205-16585-13633.12275/ щодо цієї скарги, там бафало пише "він по рп вас оскав, не оос". а була якась рп причина в нього мене оскати? якщо ви все розумієте так добре, по рп поясніть мені чому людина побачила рандомну жінку на вулиці і побігла за нею оскати простітутка і тд? це були оос образи і ніякого рп там не було. якщо звісно у гравця немає схваленої біографії маньяка хейтера всіх жінок, тоді в мене питання хто йому схвалив таку біографію. це просто неадекватна дитина, а не рп умовність.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Головний адміністратор розгляне Ваше звернення та надасть відповідь у найближчий вільний час в будній день.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Вам покарання було видано вірно але не правильне трактування, більш за все підійде пункт правил 5.26 ЗП. Але через отримання муту термін якого вже пройшов ви не отримаєте деморган. Щодо гравця якій почав ображати вас тим самим порушувати пункт 4.6 ЗП, детально переглянувши його історію покарнь він отримує HardBan на 3 дня.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі