Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Buffalo | Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Toper

Козак
9 Чер 2025
14
  1. Нікнейм адміністратора: Buffalo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Nazar Toper
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): nazartoper (discord)
  4. Суть скарги: Отримав бан за масові порушення правил, але у відкатах за які я получив бан всі обрізані по 30 секунд, що не є прямим доказом того, що я це робив не в стані провокації , але якщо ви вважаєте все це доказом того, що бан видано вірно, то я дуже сильно вибачаюся і більше такого не повториться і визнаю вину цього, що я зробив.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4352-13633-дм-кар-дм-дб.12769/
  6. Дата видачі покарання: 25.10.2025 20:10-20:15

Останнє редагування:

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
якщо що, те шо ти програв гроші забравши в мене конт це не провокація. треба вміть програвати.

а те що покарання видано вірно свідчить те, що вже сьогодні твій твінк також встиг попасти в деморган за те саме ДБ.

Toper

Козак
9 Чер 2025
14
Ти провокуєш тим що, після того як контейнер відкривається і випадає одяг, від тебе звучать такі слова як « лох» «ахахахахах» «д0вб0йоб н@х ти ставиш по 1к» і при цьому сама починає тягнути час після відкриття контів 10хв перебиваючи по 1к . А щодо ДБ, я не був у деморгані з твінка, якщо був то скинь сюди доказ

Останнє редагування:

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Ти провокуєш тим що, після того як контейнер відкривається і випадає одяг, від тебе звучать такі слова як « лох» «ахахахахах» «д0вб0йоб н@х ти ставиш по 1к» і при цьому сама починає тягнути час після відкриття контів 10хв перебиваючи по 1к . А щодо ДБ, я не був у деморгані з твінка, якщо був то скинь сюди доказ
якщо то не ти то сорян )
1761503978230.png

що до образ, не було такого. ну назвала лохом, але то ще мало за те шо ти анімками мене виштовхнув з зони ставок ахахахха. https://youtu.be/C7hNnZkY9j4
а за ставки в 1000, я поставила 1кк на твоі 800к, а потім 1.5кк коли ти перебив на 1к. слідкуйте за собой перш ніж такі звинувачення озвучувать.

Toper

Козак
9 Чер 2025
14
якщо то не ти то сорян ) Переглянути вкладення 8213
що до образ, не було такого. ну назвала лохом, але то ще мало за те шо ти анімками мене виштовхнув з зони ставок ахахахха. https://youtu.be/C7hNnZkY9j4
а за ставки в 1000, я поставила 1кк на твоі 800к, а потім 1.5кк коли ти перебив на 1к. слідкуйте за собой перш ніж такі звинувачення озвучувать.
Це не мій твінк.
Це було вчора, а кожного дня до цієї ситуації, ти завжди перебивала по 1к і я також так робив у відповідь. І при цьому, ти ще обрізала де ти стріляла по машині.

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Покарання видано вірно, порушень з боку адміністратора не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі