- 6 Лис 2025
- 3
Нікнейм адміністратора: Azazello
Особистий нікнейм Ivan Gaydamaka/ статичне ід: 18021
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності Discord pukikakiivan
Суть скарги:
Шановна адміністрація проєкту,
Хочу щиро вибачитись за свої неправомірні дії, а саме — вбивства інших гравців без вагомої на те причини. Я усвідомлюю, що порушив правила серверу та заважав іншим учасникам комфортно проводити час на проєкті.
Мій вчинок був імпульсивним та необдуманим. Зараз я повністю визнаю свою провину та зробив висновки щодо власної поведінки. Надалі я гарантуватиму повне дотримання правил, адекватну гру та повагу до інших гравців і адміністрації.
У зв’язку з цим прошу розглянути можливість надання амністії, а саме заміни бану на деморган або попередження (варн), щоб я міг продовжити гру на сервері вже з розумінням власних помилок та відповідальністю за них.
Ще раз приношу вибачення за завдані незручності.
Дякую за розуміння та розгляд мого прохання.
З повагою,
[By Ivan Gaydamaka]
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
Дата видачі покарання: 06.11.2025
Особистий нікнейм Ivan Gaydamaka/ статичне ід: 18021
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності Discord pukikakiivan
Суть скарги:
Шановна адміністрація проєкту,
Хочу щиро вибачитись за свої неправомірні дії, а саме — вбивства інших гравців без вагомої на те причини. Я усвідомлюю, що порушив правила серверу та заважав іншим учасникам комфортно проводити час на проєкті.
Мій вчинок був імпульсивним та необдуманим. Зараз я повністю визнаю свою провину та зробив висновки щодо власної поведінки. Надалі я гарантуватиму повне дотримання правил, адекватну гру та повагу до інших гравців і адміністрації.
У зв’язку з цим прошу розглянути можливість надання амністії, а саме заміни бану на деморган або попередження (варн), щоб я міг продовжити гру на сервері вже з розумінням власних помилок та відповідальністю за них.
Ще раз приношу вибачення за завдані незручності.
Дякую за розуміння та розгляд мого прохання.
З повагою,
[By Ivan Gaydamaka]
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
Дата видачі покарання: 06.11.2025