- 19 Кві 2026
- 14
- Нікнейм адміністратора
- Andriy Orravan
- Ваш статичний ID
- 41156
- Звʼязок з Вами
- bomjlego
- Детальний опис скарги/ситуації
- Зловживання адміністрації своїми правами над гравцями.
- Посилання на докази
- http://youtube.com/post/Ugkx3iemahEhJTtU-d3z8e7VbFZAB1dWu30L?si=b62ipoDlKUdW-gzC
- Яке покарання оскаржуєте
- Дб, 3.6ЗП Прошу покарати адміністратора.
Була ситуація стикнувся с шеріфами, потрапив в пастку та не міг виїхати, так там був шлак баун але він не піднімається, я виїжав не рп путьом не суть іншого виходу не було, до автомобіля підбігли шериви я крикнув разів 4 в войс щоб не лізли під колеса я питаюсь виїхати, я їх пару раз збив по прите що я їх попереджав, після чого я виїжаю починаємо далі вести рп перестрілку та погоню, я перепригую одягаю бронь даний одмін мене кидає в дмг, я йому пришу пояснюю ситуацію що там рп путем не виїхати, і т д замість откидувати допомігби та вернув в рп, він отвічає по кд жб на форум та чи є якісь питання, я отвітив, ( ні, ти фіговий адміністратор і ще щось) це не є оскарбленієм адміністрації закриваю тікет він зьявляється передімної в інвізі але я бачу тінь на землі та почали відкриватись ворота дмг, я йому кажу шо він тут забув після чого отримую покарання в вигляді мута на годину по причині 3.6 ЗП, у вас ненормальний одміністратор, і так важаю не тіки я від його пофігізму постраждало ще 4 людини. Прошу виправити там шлак баун
youtu.be
youtu.be
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.