Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Billy_Blake

Козак
29 Січ 2025
12
Нікнейм адміністратора
Alvaro Rosales
Ваш статичний ID
12878
Звʼязок з Вами
tg Times_Blake
Детальний опис скарги/ситуації
Я, гравець сервера, хочу подати звернення щодо покарання, виданого адміністратором Alvaro Rosales (статичний ID #2609). Вважаю це покарання несправедливим та таким, що потребує перегляду.

Під час ситуації я знаходився за кермом BRDM і виконував лише спостереження за обстановкою. Я не відкривав вогонь, нікого не тиснув транспортом та не вчиняв будь-яких агресивних дій, які могли б вплинути на перебіг подій або порушити правила. Фактично моя роль у цій ситуації була пасивною — я лише контролював обстановку та пересувався на техніці.

Попри це, адміністратор видав мені покарання за пунктом 1.4 правил, а саме: «Заборонено використовувати Heavy Sniper, Heavy Revolver, Sniper Rifle, Marksman Rifle, мушкет та будь-яку важку техніку. | Demorgan 60–180 хвилин». Я отримав покарання, хоча фактично не використовував техніку для атаки, не завдавав шкоди іншим гравцям та не отримував жодної переваги від її використання в бойових діях.

У зв’язку з цим прошу адміністрацію сервера уважно переглянути дану ситуацію, перевірити відеофіксацію або логи подій, а також об’єктивно оцінити мої дії. На мою думку, порушення з мого боку відсутнє, або ж воно було трактоване неправильно.

Також хочу звернути увагу адміністрації на порушення з боку крайм-організацій під час цієї події. Під час нападу деякі гравці рухалися не за встановленим маршрутом, відкривали вогонь із дахів будівель та здійснювали інші дії, які, на мою думку, також суперечать правилам сервера. Прошу адміністрацію не ігнорувати подібні моменти та однаково уважно перевіряти дії всіх сторін конфлікту.

Крім того, прошу розглянути можливість повного відкату ситуації, пов’язаної з нападом на ФЗ, оскільки події відбувалися з численними порушеннями, що могли суттєво вплинути на результат.

Зважаючи на витрачений час, ресурси та можливі наслідки цієї ситуації, прошу також розглянути питання компенсації в розмірі 600 000 ігрової валюти.

Сподіваюся на об’єктивний розгляд мого звернення та справедливе рішення з боку адміністрації. Дякую за увагу до моєї скарги та за вашу роботу над підтриманням порядку на сервері.
Посилання на докази
https://youtu.be/joORDnPPC7I
Яке покарання оскаржуєте
1.4. Заборонено використовувати Heavy Sniper, Heavy Revolver, Sniper Rifle, Marksman Rifle, Мушкет та будь-яку важку техніку. | Demorgan 60-180 хвилин.
,

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю ще раз!
Переглянувши докази з боку Адміністратора, хочу сказати наступне:
Адміністратор виплатить Вам компенсацію.
Як будете в грі напишіть у репорт із посиланням на цю тему Вас випустять з Деморгана.
Бажаю Вам гарної гри та не порушуйте правила проекту!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі