- 9 Гру 2024
- 11
- Нікнейм адміністратора
- Alvaro
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- DS: crimea777
- Детальний опис скарги/ситуації
- Адміністратор покарав мене за втечу від РП, типу що мене заДБшили в Зелену зону це являється втеча від РП, хоча це таким не являється,та і втеча від РП булоб якби мене грабували чи зупиняли а мене мовчик ДБшили в ЗЗ. Я не розумію як можна видавати покарання за ПГ, коли мене люди ДБшать в ЗЕЛЕНІЙ ЗОНІ в які ЗАБРОРОНЕНІ ВСІ КРАЙМ ДІЇ. Так МГ було я з цим згоден, з ПГ та втеча від РП я категорично НЕ згоден! В моєму розумінні втеча від РП це від чогось, а як я втік мене в ЗЗ заДБшили і я там вийшов з авто.
- Пропоную переглянути скаргу
- Яке покарання оскаржуєте
- ПГ Втеча від РП
- Нікнейм адміністратора: Alvaro
- Особистий нікнейм / статичне ід: Misha Yakuza #2519
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS: crimea777
- Суть скарги: Адміністратор покарав мене за втечу від РП, типу що мене заДБшили в Зелену зону це являється втеча від РП, хоча це таким не являється,та і втеча від РП булоб якби мене грабували чи зупиняли а мене мовчик ДБшили в ЗЗ. Я не розумію як можна видавати покарання за ПГ, коли мене люди ДБшать в ЗЕЛЕНІЙ ЗОНІ в які ЗАБРОРОНЕНІ ВСІ КРАЙМ ДІЇ. Так МГ було я з цим згоден, з ПГ та втеча від РП я категорично НЕ згоден! В моєму розумінні втеча від РП це від чогось, а як я втік мене в ЗЗ заДБшили і я там вийшов з авто. Пропоную переглянути скаргу
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№2463-21878-35649-13922-6005-29051-31019-16266-21425-32538-41036-10361-dm-db-mg-Погрози-в-ЗЗ.23145/
- Дата видачі покарання: 01.06.2026
Останнє редагування: