Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ford mondeo

Новий гравець
24 Бер 2025
2
  1. Нікнейм адміністратора: Alisha Clark #6050
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Ford Mondeo / #15702
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg @x5355
  4. Суть скарги: 03.05.25 в ~2:35 лечу з Лос-Сантоса в Палетто по центральній трасі, в районі в'язниці блище до з'їзду з моста бачу скупчення машин (4-5 од.) які хаотично рухаються по інженерній конструкції, врізаючись один в одного по всьому дорожньому полотну (весело бавляться), з бажанням якимось чином проскочити "дуже весело проводячих час людей на дуже не вдалому для цього місці" зі швидкістю ~350км/ч, прижавшись до відбійника здійснюю перше зіткнення, яке мене і зупиняє, починаю вирулювати з цієї пачки бешкетників, проїжджаючи далі метрів 200-300 помічаю паті бас, який скоріш за все і є причиною суєти на дорозі, розганяючись, оминаю його по правий борт і мчу далі, долітаю до АЗС, де успішно заправляю бак, і через мить я в в'язниці, по причині DB, згортаю гру, лечу на форум, бо думаю що є якась аргументована скарга з прикріпленими доказами, де я реально щось скоїв, з якою я можу ознайомитись і прийняти рішення мов: дійсно не правий, замічаю що я марно згортав гру, на форумі пусто і мене відкинули по гарячому, без скарг.

Повернувшись в гру
    роблю відкат, який мені сохраняє останні 5 секунд після того як я розвернув гру (особливості роботи Nvidia App і його "миттєвого повтора") розумію, що з моєї сторони аргументація буде ускладнена. Пишу тікет в надії вирішити це питання на місці, бо вважаю що моєї вини в здійсненій "тусі" на скоросному участку дороги в яку я і влетів нема.

На тікет реагує
    D.Liquid який на моє прохання тпшиться і ми починаємо розмову.
    В ході розмови я прошу поговорити з людиною яка мене відкинула (
    Alisha Clark) для того щоби з перших вуст почути дійсну причину мого 30-и хвилиннного перебування в кайданках, на що отримую відмову, бо людина зараз "працює по тікетам", і він не в праві її відволікати.
    Після мого замішання від цієї відповіді каже що передивившись відеоряд від хелпера, він не бачить порушень з його сторони, мене відкинули по ділу, на відеоряді від хелпера
    я здійснив наїзд на людину "десь в районі моста" і за це отримав покарання.
    З цим я не погодився і прошу його надати відео, на що
    отримую відмову бо це "адмін інформація яку ми не розголошуємо, оскільки там відображен адмін мод", після чого в мене не залишається питань бо ситуація зайшла в глухий кут, і в цьому куті опинився один я бо мабуть не в той час, не в тому місці я їхав?

Я припускаю що міг намотати людину на капот коли об'їжджав паті бас, могли бути розсінхрони, де я не збивав людину з свого екрану бо вона не прогрузилась, а по факту зніс як кеглю у оточуючих там.

Я хочу бачити цей відеоряд з моїм порушенням, і прошу допомоги в вирішенні цієї ситуації, бо для мене вона не вирішена, в підсумку виходить що пачка людей на трассі побавилась на паті басі, я посидів на нарах за це, доказів не буде, людину почути не буде, всьо, катись на першу парковку за своїм корчом, дякуємо за гру (благо дякую
    Ліквіду що підкинув мене до туди).

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1111111.png
  6. Дата видачі покарання: 03.05.2025 ~2:44

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Приношу вибачення за ситуацію котра склалась. Адміністратор Matthew Reiss отримає дисциплінарне стягнення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі