Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Alexander Berlini, Alexander Milovich | Встановлення власних порядків на сервері

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pavlo Okudjava

Новий гравець
29 Гру 2024
5
  1. Нікнейм адміністратора: Alexander Milkovich, Alexander Berlini
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Pavlo Okudjava | #7073
  3. Суть скарги: Адміністратор Milkovich(наскільки я зрозумів із ситуації) встановив чергу на роботі снігоприбиральника яка не є регламентованою в правилах серверу, через недотримання мною даної черги по мені відкрили вогонь в зеленій зоні. Єдине що зробив адмін - вилікував мене. Далі на другому відео я все ж таки вихопив не стоячи в тій незрозумілій черзі трактор, через 15 секунд адміністратор Berlini вбив мене командою.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): бездіяльність при дм зз(2:09-3:03), вбивство адміністратором(4:54-5:24) - тик
  5. Дата видачі покарання: 08.01.2025

Останнє редагування:

Pavlo Okudjava

Новий гравець
29 Гру 2024
5
Примітка - "хто некст на форум" я писав через те що мене до цього мене вже вбивали там проте я не маю відеодоказів. Доречі тоді адміністратор мене навіть не вилікував

Alexander Belfort

Козак
17 Гру 2024
26
Примітка - "хто некст на форум" я писав через те що мене до цього мене вже вбивали там проте я не маю відеодоказів. Доречі тоді адміністратор мене навіть не вилікував
Вітаю, але на жаль я не бачив усю ситуацію, я телепортувався і побачив вас мертвим, і видав вам хп

Pavlo Okudjava

Новий гравець
29 Гру 2024
5
Посилання

Вітаю, але на жаль я не бачив усю ситуацію, я телепортувався і побачив вас мертвим, і видав вам хп
Тоді сподіваюсь що пан який мене в зз застрелив вже отримав покарання, але з мого боку це виглядало як бездіяльність, сорян)

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. З усіма учасниками ситуації з боку адміністрації будуть проведені бесіди.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі